download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 24/44 (438 фирми общо)следваща >>
Дозиращи помпи за всички видове течности. Инсталации за обработка на вода-омекотители, озонатори, UV-дезинфекция, обратна осмоза, хлорен двуокис.
Внос, износ и дистрибуция на гуменотехнически изделия - маркучи за високо, средно и ниско налягане, каучук, накрайници, хидравлични преси.
"СИЯНИЕ 96" ООД - Русе е производител с трайно присъствие на българския пазар на миещи и почистващи препарати, дезинфектанти, разредители за бои, безири, хидроизолационни материали, спомагателни материали за строителството, битова химия.
Производство на стъклопластови изделия работещи в неотрална и агресивна среда.
Търговия и производство на битови пестициди, извършване на мероприятия по борба със селскостопански и битово неприятели.
Производство на опаковки от РР с кръгло, овално, квадратно и правоъгулно сечение с херметично затваряне. Възможност за извършване на "In mold" и офсетов печат върху основата и капака. Опаковките са годни за съхранение на храни, бои, лакове, лепила и др. Производство на тръби и фитинги от PP, PVC и PЕHD.
Широка гама от технологии, машини и апарати и услуги в областта на почистването на тръби от всякакъв материал он накипи и отложения - топлообменници, котли, охладители, радиатори и др., уникални технологии за безизкопно почистване и възстановяване на тръбопроводи, почистване и антикорозионно покритие на резервоари, цистерни и др., почистване на енергетическо оборудване - трансформатори, изолатори и др.
Търговия и производство на химически продукти.
Консултантска дейност, импорт и експорт на стоки предимно на турския пазар в областта на електротехническата и химическата промишленост.
Производство в собствена фабрика на билки, подправки и ЕТЕРИЧНИ МАСЛА от тях. Tърговия и износ за ЕС на КОРИАНДЪР, ЖЪЛТ и КАФЯВ СИНАП, РЕЗЕНЕ, ЧУБРИЦА.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.