download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 29/44 (438 фирми общо)следваща >>
Дистрибутор на всички видове масла на Лубрика гр. Русе, дистрибутор на всички видове грес, разфасоване на антифриз.
Внос и дистрибуция по стандартите на ISO 9001:2000 за химикали, биохимикали, реактиви и консумативи за химическата промишленост, хуманна и ветеринарна медицина. Богато разнообразие от лабораторна апаратура и сервиз.
Произвежда пластмасови опаковки и каси за месо, колбаси, плодове и зеленчуци. Технически изделия от PA, PS, ABS, PET, PP, PEHD, PELD. Акумулаторни кутии за стартерни батерии и акумулатори. Шприцформи. Рециклиране на пластмаси, отпадаци от опаковки.
Търговия и рециклиране на полимери: полипропилен, полиетилен високо и ниско налягане, полистирол, оцветители и адитиви, инженерни пластмаси. Международен транспорт и транспортни услуги.
Търговия и преработка на полимери - полипропилен, полистирол, оцветители. Мелене, гранулиране, рециклиране на отпадъци. Възможен транспорт за страната.
Аустротерм предлага на българския пазар топлоизолационни плочи от експандиран полистирол EPS, които се произвеждат в България, фирмата предлага фасадни профили и топлоизолационни плочи от екструдиран полистирол XPS, производство на завода на Аустротерм в Австрия. Фирма Аустротерм е вече позната в България. Навлизането на българския пазар започна още през 1998 година чрез сестринската фирма Баумит България със седалище гр. Елин Пелин.
Очистване на накип, промивка на котли.
Каскада ООД се занимава с търговия и рециклиране на полимери, мастербачи и адитиви. Извършва международен и вътрешен транспорт.
Вносител и дистрибутор на PVC и PP тръби и фитинги за тях внос от Турция. Дистрибутор на “КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА” АД.
Производство на защитни подови настилки за индустрията, болнични заведения и хранително-вкусовата промишленост. Фабриката произвежда и разработва богата гама от антикорозионни продукти на различна основа, епоксидни, полиуретанови, алкидни, акрилатни и т. Н. Внос на PVC, Linoleum и спортни настилки от Armstrong - Германия.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.