download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 41/44 (438 фирми общо)следваща >>
Производство на изделия и съдове от стъклопласт, работещи в агресивни или неутрални среди. Произвеждани изделия: - стъклопластови тръби - резервоари /цистерни/ от стъклопласт с обем до 80 000 литра - електролитни вани - сорбционни колони - изделия по предоставена техническа документация от клиента.
Внос и търговия с химикали и лабораторни реактиви, лабораторна стъклария, филтърни хартии, термометри, ареометри и домакинско стъкло.
Производство на технически каучукови изделия /гумени, гуменометални, гуменопластмасови, гуменотекстилни и др./ и транспортни ленти.
ЕТ "Прима Димов - К. В." е специализирана в производство и търговия на лабораторно оборудване - лабораторни стъкларии, химикали, консумативи и апаратури, електронни везни, влагомери за зърно, пробовземни сонди, термосонди за купове, дъждомери и др. Фирмата има търговски обект в гр. Русе на адрес: бул. Скобелев №45 в сградата на С.Б.А. ет.1 тел: 082/834204.
ЕРТ Пласт ООД, гр. Русе, предлага пластмасови палети и контейнери, които се използват в хранително-вкусовата, химическата, фармацевтичната промишленост, логистиката и транспорта. Изработени са чрез високи технологии и отговарят на всички европейски стандарти.Лесни за поддържане, миене и дезинфектиране. Устойчиви са на бактерии, мухъл, микроорганизми, UV лъчи, на високи и ниски температури.
КАСКАДА ООД се занимава с търговия на вътрешният пазар, внос и износ на полимерни суровини и материали - полипропилен, полиетилен високо налягане, полиетилен ниско налягане, полистирол, полиамид, мастербачи, оцветители и адитиви /PP, LDPE, HDPE, GPPS, HIPS/. Фирмата е основен доставчик на суровини и материали за производители на пластмасови изделия в България. Паралелно с търговската си дейност фирма КАСКАДА ООД развива и трупа опит в рециклирането и преработката на полимери. Каскада ООД е лицензирана международна фирма за автомобилен транспорт. Фирмата притежава 30 превозни средства с ЕВРО сертификат, бордови камиони - стандартни и мегатрейлъри.
Производство на разпенен полиетилен с дебелина на слоя от 0,5-20мм и в каширан вид-с дебелина до 100мм.Също може да бъде каширан с полиетиленово или алуминиево фолио
Производство на аеропласт/bubble film/ и фолио от разпенен полиетилен-пенополиетилен. Внос на полимери
Фирма ЕЛМИРА-М ЕООД се занимава с производството на сапуни, миещи и почистващи препарати, смазки за изтегляне на нисковъглеродни телове
Търговия с минерални торове.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.