download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 44/44 (438 фирми общо)следваща >>
Фирма за професионално почистване на сгради след строително - ремонтни работи, комплексно почистване на домове, офиси, заведения, хотели. Работи с машини на утвърдените марки: Henkel-Ekolab и Lavor. Препаратите с които почистваме са съобразени с настилката и вида на замърсяването. Работим с фирмите: TANA, Henkel-Ekolab, Buzil, Kiter. Персоналът ни е предварително обучен, работи бързо и качествено.
Бои, латекс, мазилки, пътна маркировка, фасадни бои, лакове, терпентин боров, балсамов, колофон, катран, ленено масло, лепила. Eмайллакове, грундове за метал и дърво на алкидна и водна основа, разредители амв, мрт, епоксидни и полиуретанови покрития, импрегнатори, сикативи, силиконови и полимерни мазилки, шеллак, боров катран, термолепила. Дограма, щори. Метални конструкции, кофражни елементи. Гаражни врати - ролетни, махови, секционни. Цени, пряко свързани с избраното от Вас качество.
Фирмата предлага кофеин, аспирин чист 98 %, фармацевтичен.
Портал за химия, фармация, биотехнологии, медицина и биология. Химически реактиви, химикали и консумативи. Лабораторна стъклария и апаратура. Анализи и изпитвания. Хроматография.
Фирмата разполага на склад с кобалтов оксид и метален кобалт на прах.
Химснаб Наири ООД – търговия с промишлени и лабораторни химикали, битова химия, препарати за растителна защита, защитно и работно облекло, лични предпазни средства.
"Биофармация - ГС" ЕООД е фирма, занимаваща се с производството и разпространението на лекарствени и медицински изделия на територията на България. Компанията предлага разнообразен асортимент от лекарства, медицински консумативи и апаратура. "Биофармация - ГС" ЕООД притежава всички разрешителни за търговия с лекарства и медицински консумативи, както и сертификати за качество от производителите.
Доставка на едро и дребно на йонообменни смоли и няколко вида активен въглен. Водообработка и рециклиране на филтри.
< 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.