download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 22/40 (399 фирми общо)следваща >>
ЗММ ООД произвежда системи инструменти за производство на Европрозорци, дограми и врати - фрезови глави с HW/HS сменяеми пластини и ножове, фрези със запоени HW/HS пластини, профилни ножове, твърдосплавни пластинки, опашкови и пробивни инструменти. Фрези за профилиране, снаждане и сглобки, за табли и кухненска мебел, др.
Проектиране и производство на мебели.
КЛИМАТЕТ - Производство, проектиране, изграждане и инженеринг на сушилни камери за всички видове дървесина (дървен материал, греди, талпи, детайли) /монолитни или от алуминиева металоконструкция/ с пълна автоматизация на сушилния процес. Камери за термична обработка на дървен материал – стерилизиращи камери за евро палети. Производство на водогрейни и парни котли на твърдо гориво с мощност до 1 000 kW, отоплителни инсталации, отопление на производствени халета, радиатори, калорифери, осеви вентилатори с диаметър до 2500 мм., предназначени за работа в сушилни и стерилизиращи камери окомплектовани с топло и влагоустойчеви двигатели клас F тип IP55, слънчеви инсталации, влагомери – преносими и стационарни. Консултации на място от специалисти на фирмата. Изпълнение на проекти по програма САПАРД.
Продажба на всякакъв вид машини за дървообработване - нови и втора употреба внос от Италия. Машини на склад в Италия, доставка до 3 дни. Рециклирани машини с гаранция, изгодни цени, намаления.
Производство на ламперия и дюшеме от ела и смърч.
Фирмата е производител на дървени палета и фасониран дървен материал.
Дървени стелажи за вино, дървопреработка, производство на палети, заготовки, дъски, греди, строителна дървесина, дюшаме, ламперия, градинска мебел, комплект маса и пейки и др.
Производство на огънато слепени детайли от слоеста дървесина /седалки и облегалки/. Столове, маси и пейки.
Производство на масивен паркет от бук и дьб. Извьршва сушене на дървен материал чрез компютьрно регулиране. Продава дъбови детайли, всякакъв размер с четири чисти страни.
Добив и внос на буков и дъбов материал, продажба на материали за мебелното производство, изработване на букови и дъбови детайли, постоянни количества на сух материал, производство и продажба на греди и кофраж за строителството.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.