download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 23/40 (399 фирми общо)следваща >>
Продажба на дървен материал - чам, бук /парен бук/, дъб, топола, череша.
Фирмата извършва дървопреработващи услуги, траверси, греди, бичмета, дъски, транспорт на дървени материали и др.
В модерната ни материална и складова база разполагаме с професионални дървообработващи машини, управлявани от висококвалифицирани специалисти. Този факт допринася за доброто обслужване на клиентите, както с оразмерен материал, така и с калиброван по размери на клиента. Гъвкавата ни ценова политика и постоянната складова наличност, ни правят предпочитан търговски партньор на водещи строителни фирми в България.
Дъскорезница, производство на парени букови дъски, детайли, паркетина и паркет - класически луксозни размери.
Извършване на дърводелски услуги. Вашата къща от дърво.
Дърводобив и търговия. Фирмата разполага с техника за добив на дървен материал. Извършва и залесителни дейности.
Емос-АД/ бивш з-д Тодор Кацаров/ е дългогодишен производител на корпусна и тапицирана мебел за дневни, спални, детски стаи и хотели. 95% от продукцията се изнася във Франция, Италия, Кипър, Дания, Холандия и др. Фирмата изработва мебели от масивна тополова дървесина и фурнировани плоскости по мостра на клиента и търси нови партньори за износ на този тип мебели.
Преработка и търговия с дървен материал.
ТЕХНОЛОГИИ И МАШИНИ ЗА ДЪРВОДОБИВА: специализирани трактори, въжени линии, лебедки, цепачни машини, белачни машини, секачни машини, нестандартно оборудване, резервни части. Инсталации за производство на дървени въглища и брикети от отпадъците от дървените въглища. ЕКОЛОГИЧНИ БРИКЕТИ И ПЕЛЕТИ: технологии, машини и съоръжения за производство от отпадъчна дървесна и селскостопанска биомаса. СУШИЛНИ ЗА ДЪРВЕСИНА : проектиране, изграждане, доставка, режими, автоматизиране на сушилния процес. Дървообработващи и мебелни машини. Транспортьори за обли и фасонирани дървени материали.
ТРАКТОРИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ: Болгар-82ПД, МТЗ-82.1, МТЗ-920.2, ЛКТ-81Т, ТАФ-658, лебедки, щитове, булдозерни устройства. ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ: мобилни ТВС с дължина 400 –500 м, стационарни ВС с дължина 1000-2000 м, автоматична вагонетка за въжени линии ВА-15х с товароподемност 15 кН. РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА: трактори, лебедки, и въжени линии. Хидравлични кранове за товарене на дървени материали. Билкопреси. Транспортьори за обли и фасонирани дървени материали. Нестандартно оборудване. ЛИЗИНГ.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.