download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 25/40 (399 фирми общо)следваща >>
Фирма ВЕРЗКОМ ООД е генерален представител на GENTAS груп - Турция. Търгуваме с подпрозоречни первази от PVC и WERZALIT - един изключително надежден и качествен материал за такова приложение. Също така предлагаме широка гама от размери и разцветки на профили от Werzalit за мебелното производство. Търгуваме и с плотове за маси и столове от WERZALIT, както и цели маси, столове /включително седалки за стадиони и спортни зали/, чинове, градински пейки, подходящи за хотелско и ресторантско оборудване, барчета и кафенета, училища и учебни центрове с огромно разнообразие от цветове по избор на клиента от фирмения ни каталог. Масите могат да се изработят и с фирмено лого. Фирмата има сериозен пазарен дял в Русия, но амбициите ни са да навлезем и в България и региона. Отворени сме за контакти с фирми на взаимоизгодна основа.
Производство на дървена дограма от трислойна дървесина със стъклопакет - евростандарт, врати от масив.
СМР по алпийски способ. Топло и хидроизолации. Фуги. Ремонт и боядисване на фасади. Измиване каменни облицовки. Стъкломиенe.
Продажба на акациев дървен материал.
Производство на европалети - стандартни или по размери на клиента, каси, дъски, макари за ел. кабели, заготовки и др.
Рязане на дървета и дърва за огрев. Транспортни услуги - ИФА - 8 т. С кран 1.5 т.
Производство на лепила за хартиената промишленост /хартиени пликове, чували, кашони, книговезки и др. с различно качество и покритие/, лепила за етикети върху стъклени, пластмасови и др. опаковки, лепила за строителството, латексови и фасадни бои.
Интерлес 2004 ЕООД предлага на Вашето внимание различни асортименти дървен материал за строителство, мебели и дограма. Фирмата произвежда дъски, греди и талпи от бял бор, черен бор, смърч и ела, с дължини от 1 до 6 метра. Също така по желание на клиентите предлага строителни подпори с дължини 3 и 4 метра. Интерлес 2004 ЕООД разполага с два тежкотоварни автомобила, от които единият е с кран за трупи. По този начин Вашата поръчка може да бъде доставена до Вашия склад или строителен обект. Фирмата работи с най-големите складове в Слънчев бряг, Бургас и Варна. А ЗАЩО ДА НЕ РАБОТИ И С ВАС...????
Фирмата разполага с цех и склад в гр. София. Занимава се с преработка и търговия на иглолистна и широколистна дървесина. Предлага и суха дървесина с влажност 10-14%. Изпълняваме и нестандартни поръчки. Надяваме се с нашата коректност и гъвкавост да сме ви полезни!
Производство и търговия с палети.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.