download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 28/40 (399 фирми общо)следваща >>
Фирмата се занимава с дървообработване в района на Странджа, Стара планина и Родопи. Добива дърва за огрев, технологична дървесина, обли греди и трупи. Преработва и произвежда фасониран дървен материал от иглолистна и широколистна дървесина. Изкупува иглолистни трупи от цялата страна, разполага със собствен транспорт и специализирана техника.
Предлага дървен материал, греди, дъски, куфраж, талпи, ребра, сух, суров, недвижими имоти, проектиране и строителство, вътрешен дизаин, озеленяване.
Фирмата се занимава с дърводобив и дървопреработване. Годишен обем на добиваната дървесина - около 20 000 м3. Производство на цепени колове и рязани колчета от акация, палетни елементи, дърва за огрев.
Рециклиране, термична обработка (при износ) и продажба на дървени палета с размери 120x80см, 120x100см.
Основното производство на фирмата е насочено към корпусна, нетапицирана мебел, за обзавеждане на жилища, офиси, търговски обекти и хотели. Характерно е това, че в нашата фирма се изпълняват главно индивидуални проекти.
ФОРЕСТ ГРУП ЕООД е създадена с предмет на дейност дърводобив, дървопреработка и производство на дървен опаковачен материал. Дружеството осъществява годишен добив на дървесина около 25000 куб.м. ФОРЕСТ ГРУП ЕООД притежава собствен дървопреработвателен цех със закрита площ 4000 кв.м. с капацитет на произведени дървени детайли над 15000 куб.м. годишно. Фирмата работи с немска поточна линия за преработка на обла дървесина в детайли и технологични възможности за 500 000 бр. палети годишно. Също така притежава и собствено сушилно стопанство на немската фирма “Бауман” с обем 350 куб.м. Работещите в дружеството са около 90 души. ФОРЕСТ ГРУП ЕООД има сертификат по Стандарт 15 за термична обработка и контрол на дървения опаковачен материал и произведената продукция, отговаря на всички необходими изисквания и стандарти. Над 90% от детайлите и палетите се реализират на външния пазар. Фирмата работи с най-големия керамичен производител в Гърция Котали Груп, като внася тухли и керемиди, а от турския КИБАР Холдинг и завода им Ассан Панел - внася системи за сухо строителство.
Продажба на фасониран дървен материал.
Тангра Масивхолцбеарбайтунг е търговско представителство на немската фирма Tangra GmbH Massivholzbearbeitung, чиято основна дейност е производство и търговия на продукти от масивна дървесина, както и пазарно проучване на дървесни продукти. Фирмата разполага с производствена и складова база в Централна Германия. Чрез развитие на договори за доставка, производство по лиценз и на ишлеме представителстото в България съдейства на местни производители, които биха желали да са активни на европейския пазар със свои дървесни продукти като - дъски и детайли, - заготовки за паркет, - трислойни греди за дограма, - строителни греди от цели или клинозъбносъединени ламели, - плотове от цели или клинозъбносъединени ламели, - или други продукти от масивна дървесина, вкл. и дървени къщи Представителството предлага за първи път на българския пазар аспирационни и филтърни системи, котли, брикетиращи и пелетиращи машини на немската фирма НЕСТРО ЛУФТТЕХНИК за потребление в дървообработащата и хартиена промишленост, дейности свързани с обработка на пластмаси и отпадъци.
Врати и прозорци от дърво. Дървена дограма с най-високо качество.
Изработка на дограма и стъклопакет на най-достъпни цени. Изработка на мебели, баварски маси, шкафчета.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.