download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 30/40 (399 фирми общо)следваща >>
Врати и прозорци от дърво. Дървена дограма и мебели. Върнете природата във вашия дом!
Продажба на дървен материал,ч елни дъски, ламперия, ОSB, фазер, кучешки къщички, греди, ребра, кофр. дъски 2, 3 и 4м, ритловици, стълби, врати ПДЧ, оградки (много разновидности), маси, пейки, столчета, первази, летви и др. Фирмата разполага с магазин в гр. Сливен за мека и градинска мебел (магазин Орфей).
Търговия с чамов фасониран материал за строителството и сух за производство на мебели
Фирмата се занимава с дърводобив и дървообработване. Разполагаме със собствен специализиран транспорт и цехове с хоризонтални банцизи. Работим с всякакъв вид дървесина. В момента сме специализирани в производство на палети, ламперия за обшивка, дюшеме, талпи и др.
Производство на отливки от цветни метали и чугун. изделия - Струйници комбинирани "ДУ - 65" и "ДУ - 52", гайки "Щорц" 52,56,75, гайки с холендри 52,65,75, капачки 52,65,75, същата номенклатура системи "Рот", "Накаджима", "Богданов", гайки - крилчати, баражки, рогатки и болтове към тях, всички размери бронзови втулки, гребни винтове, протектори. Производство на дограма и мебели от масивна дървесина и плоскости. Цялостно обзавеждане на офиси и домакинства. Разполагаме и с универсални машини за механичната обработка на произведените от нас отливки от цветни метали и чугун.
Търговия с дървен строителен материал и сух за мебели във Враца и Б. Слатина.
Производство на интериорни врати и мебели за дома, офиса и обществени сради.
Производство и продажба на еко брикети.
Преработка на дървен материал, производство на евро палети, греди, талпи, ламперия и палети по поръчка на клиента. Изкупува иглолистни детайли.
Фирма ЕТ"Звезден свят" е основана през 1990 година. Намира се в гр. Трявна с предмет на дейност: производство и преработка на дървесина и фасониран, бичен дървен материал Производство на: детайли за мебелното производство, обзавеждане, детски играчки, стоки за бита, градинска мебел, дограма, стъклопакет, ламперии, ламинирани обшивки, подови настилки от дърво. Експорт-импорт на готова продукция.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.