download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 37/40 (399 фирми общо)следваща >>
Официален представител на FELDER KG за България. Доставка и продажба на машини и инструменти предназначени за дървообработващата и мебелната промишленост - циркуляри, кантиращи машини, фрези, абрихти, щрайхмуси, лентови и широколентови шлайфове.
Дърводобив, продават се дърва за огрев.
Еко Плам Продукт произвежда и целогодишно доставя дървесно пелетно гориво за Вашите домашни или промишлени пелетни отоплителни системи. Еко Плам Продукт консултира, съдейства, оказва техническа помощ при изграждане и поддръжка на технологични линии за преработка на отпадъчната дървесина в еко гориво - брикети и пелети.
Еко Плам Продукт произвежда и целогодишно доставя дървесно пелетно гориво за Вашите домашни или промишлени пелетни отоплителни системи. Еко Плам Продукт консултира, съдейства, оказва техническа помощ при изграждане и поддръжка на технологични линии за преработка на отпадъчната дървесина в еко гориво - брикети и пелети.
"Недев Груп ЕООД" се занимава с изкупуване на частни гори в област Търговище, и добив на дървесина от тях. Занимава се също и с търговия на дървен материал в страната. -изп.директор-Тодор Недев Тодоров
„ Леспром Тетевен” ЕООД е една от водещите фирми в ловешкия регион за производство на дървени палети. Оборудвана със съвреминни машини на фирмата” Wood-mizer”, пистолети за коване на палети на фирмата” Haubold”, както и други спомагателни машини и квалифициран персонал . „Леспром Тетевен” ЕООД залага на високото качество и стриктно спазване на сроковете за доставка на палетите. Фирмата произвежда както европалети и палети за еднократна употреба, така и палети съобразени с нуждите на клиентите. Производството е съобразено с изискванията на клиента-зададени технически параметри, скици или чертеж. Възможностите на фирмата позволяват да бъдат произведени всякакъв вид палети. Процеса на производство и доставка на палети е независим от съществуващите метеорологични условия в страната, което дава възможност да се подържа капацитета на производсвото през цялата година. Също така палетите може да бъдат обработени съгласно изискванията „Стандарт-15”.
Продава фасониран бук и букови детайли. Размерите на детайлите се обработват по поръчка на клиента. Фирмата приема всякакви серийни поръчки в областта на дървообработването.
Производство и търговия с маси, столове и шкафове от масивна букова дървесина, предназначени за кухни и трапезарии.
Производство, доставка и монтаж на висококачествена дървена дограма със стъклопакет, входни и интериорни врати, дървени конструкции, външни подови настилки от тропически дървесни видове. Използваните материали са: европейски бял бор, лиственица, меранти, махагон, евкалипт, дъб, орех.
Фирма "Адис" е създадена през 2003 г. в с. Орешак, Троянско. Основен предмет на дейност е производство на маси и столове с изключетелно висок клас на качество. Чрез прилагане на последните нови технологии и поддържане на висока организация постигаме високото качество на нашите изделия. Нашите цели са да произвеждаме продукти, които носят чувство за спокойствие и хармония, мебели произведени с много любов от млад и сплотен колектив. Здравата конструкция на нашите мебели в съчетание с ергономичност и съвременен дизайн ги прави подходящи за обзавеждане както на дома, така и на обществени заведения. Ако желаете да обзаведете дома си или своя ресторант със стил и без да пренебрегвате качеството - обадете ни се.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.