download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 38/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство и търговия с дървен материал. Най- ниски цени.
Мастер Стенд- машинно разкрояване и кантиране на: ПДЧ, ЛПДЧ ,ОСБ, ламинирани плоскости и МДФ. Изработка на вратички и детайли от ПДЧ, МДФ, масив. Производство на мебели и обзавеждане по индивидуален проект: корпусна мебел, обзавеждане за кухни, детски стаи, спални, антрета, хотели, магазини, кафета, офиси, банки и ресторанти. Производство на LCD, плазмени поставки и телевизионни шкафове.
Фирма за производство и ремонт на дъбови бъчви, каци, чебри, кашпий и нестандартни изделия от дърво. Най-добрата бъчва се произвежда от висококачествен бял дъб.
Мебели по индивидуален проект. Кухни, гардероби с плъзгащи врати, маси, бюра, бар плотове, секции, скринове, ъглови легла, обзавеждане за хол, детски стаи, спални, офис мебели, антрета. Качество на невероятно ниски цени. Безплатен транспорт, проект и монтаж. Възможност за купуване на изплащане.
Фабрика за мебели от масив и луксозно обзавеждане. Производител на мебели по поръчка и обзавеждане за дома, хотела, ресторанта...
Сикотерм Индъстрис АД е водещ производител на прозорци, врати и фасади от дърво (дървена дограма със стъклопакет) от най-високо качество с марка "SICOTHERM" от дъб, иглолистна, и тропическа твърда дървесина (Dark Red Meranti) по германска технология DIN IV 68.
Нашите предложения към Вас: СПА и медицински туризъм, конгресен туризъм - конферентен консултант и организатор за провеждане на международни събития и прояви. Корпоративно обслужване, ваканционен туризъм, специализирани програми. Тематични турове в България: класически, културен, винен, еко- и селски, ловен, хазартен туризъм, голф туризъм. Екскурзионни програми в чужбина, транспортни услуги. Продажба на самолетни билети за цял свят, самолетни и автобусни чартъри, луксозни микробуси и автобуси за трансфери, рент-а кар.
"БЕНЕКО" изработва, доставя и монтира: сушилни за дървесина и дървен материал, сушилни за плодове и зеленчуци, сушилни за билки и гъби, зърносушилни, сушилни за тестени изделия, тютюн, керамика, покрития, сушилни за пясък, стърготини и др. насипни материали, пластмаса, текстил, химически продукти, отпадъци и мн. др. Водогрейни и парни котли за ниско налягане с мощност от 50 до 1000 кВт, в т.ч. котли за биомаса с автоматизация и плавно регулиране на горивния процес. Пещи за прахови бояджийски покрития, пещи за керамика, темперни пещи. Влагомери, в това число за насипни материали. Автоматизация на сушилния процес и икономия на енергия в сушилни и пещи, в т.ч. софтуер за отдалечен достъп и контрол на данните. Енергоспестяващи и алтернативни топлинни източници, в т.ч. фототермични слънчеви инсталации. Линии за дървесни пелети и брикети.
Изработка и монтаж на AL, PVC дограма, дърводелски услуги, мебели, ремонт на кораби и др.
ЕТ "ДАКО" е фирма с традиции и качество в производство на бурета, бъчви, каци, чебри. Технологията с която произвеждаме нашата продукция, гарантира качество, дълга експлоатация и изключителен вкус на съхраняваните в тях напитки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.