download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 27/55 (543 фирми общо)следваща >>
Производство на ориз, производство на пакетирани стоки, Търговия на едро.
Търговия на едро и дребно с висококачествен алкохол вносен и български, натурални сокове, бира, безалкохолни и цигари. За територията на град София фирмата предлага безплатна доставка до търговския обект на клиента.
Предприятието произвежда колбаси, деликатеси и полуфабрикати от птиче месо в различни разфасовки /колбаси, деликатеси, полуфабрикати, птиче, пилешко, свинско, филе, роле, варено, пушено, пуешко, кренвирши, кебапчета, кюфтета, шунка, бутчета, разфасовки, наденица/. Всички продукти се продават под търговската марка СЕЛЕНА и се приготвят по собствени оригинални рецепти. В производството се използва месо, произведено в България. Суровината и готовата продукция отговарят на високите стандарти за хигиена и безопасност на МЗ и ДВСК. Фирмата доставя готовата продукция на своите клиенти със собствени хладилни микробуси. СЕЛЕНА инвестира непрекъснато в увеличаване на производствения капацитет и асортимент в отговор на пазарното търсене. Предприятието е въвело и прилага Добрите производствени практики.
Производство на кафе и оцет и търговия на едро с над 5000 асортимента от хранително-вкусовата промишленост. Извършва също и транспортни услуги из цялата страна.
Проектиране и играждане на хладилни камери и съоръжения, панелни конструкции, продажба на термоиозолационни панели, оборудване на супермаркети с немски хладилни витрини.
Производство на захарни и шоколадови изделия, предимно шоколадови бонбони, шоколади, вафли, бисквити т. н.
Търговска верига Фантазия притежава 3 магазина и е член на международната верига ЦБА! Търговия с хранителни стоки!
Производство и търговия на тестени изделия.
Производство и търговия със сушени плодове и зеленчуци /сини сливи "Стен лей", див чесън "Левурда" и др./. Изработка на ишлеме.
Производство на хляб и хлебни изделия.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.