download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 43/55 (543 фирми общо)следваща >>
Фирмата произвежда захарни полуфабрикати, вафли с течен шоколад и други форми за сладки. Заготовките могат да се използват и за изработката на дребни сладки.
Производство и търговия на едро с: Млян червен пипер-сладък и лют Чубрица и листни подправки Сушени зеленчуци Кориандър, синап, ръж булгур и др
Производство и търговия на безалконолни напитки!
Търговия на едро с всички хранителни продукти, голямо разнобразие на месо и месни продукти. Безплатна доставка на място.
Производство на богат асортимент газирани и негазирани плодови безалкохолни напитки в различни разфасовки. Собствен транспорт и доставка на място.
Производство на млени подправки и екстракти от тях, подправни смеси, маринати, овкусяващи смеси за колбаси, препарати за стабилизиране на водата и мазнините в раздробено месо, препарати за стабилизиране цвета на колбасите, пушилни препарати.
“НОВАДЖЕЛ” ООД е българска търговска фирма, с предмет на дейност - внос и търговия с консумативи, материали и декорации за сладкарството. Дружеството има обекти в повечето големи градове, разполага с автомобилен парк и дистрибуторска мрежа, която обхваща цялата територията на страната.
Производство и доставка на пресни сладкарски изделия.
Производство и търговия със закуски собствено производство: баници, традиционни сливенски милинки, тутманици, кифли, гевреци и др.
Доставка на материали ( консумативи и адитиви ) за хранително-вкусовата промишленост (основно за производство на безалкохолни напитки, ниско алкохолни напитки, оцет, сирена и кашкавал)

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.