download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 46/55 (543 фирми общо)следваща >>
Производство и бутилиране на безалкохолни напитки
Фирмата е една от водещите в сушенето и преработката на червен пипер. Нашият продукт е екологично чист. Предлагаме както на вътрешния, така и на външния пазар пет различни качества - 90 асти, 120 асти, 140 асти, 160 асти и супер екстра 200 асти.
Произвежада трайна и сиропирана сладкарска продукция. Внедрена НАССР система. Търси дистрибуция и логистика на територията на страната и чужбина.
Мотор-редуктори, перф.лам и мрежи, PTFE, ремъци, трансп. ленти, вариатори и вар. шайби, timing и рем. шайби, верижни и мод. колела, конвейрни елементи, вибромотори и мотор спирачки, смазочни масла, шнекови елементи, съединители и инвертори LENZE, лагерни тела, конусни и цил. втулки, Linatex-ови покрития, инженерни пластмаси, скари за площадки и сечени изтеглени мрежи, съчмени опори, израб. на детайли.
Промишлена хладилна техника. Доставка и монтаж на хладилни камери, хладилни врати и хладилни агрегати. Саниране на производствени помещения с термоизолационни панели.
Производство на аромати за ракия и вино. Помощни материали за производство на вино - серниста киселинау бентонит и други над 100 продукта за дребния производител на вино и ракия.
Производство на палети и каси по заявени от клиента вид и размер; колове за лозови конструкции, помощни колчета за лозови насаждения.
Печене и пакетиране на ядки и сушени плодове - търговия на едро. Доставка до обекта.
Фирма ВИНИ - ЕКОТЕХ ООД е директен вносител на лабораторни уреди, апарати и консумативи. Основният предмет на дейност на фирмата е свързан с доставката както на основно, така и на специализирано оборудване за изпитвателните лаборатории в химичната, фармацевтичната, екологичната, преработвателната и хранително-вкусовата промишлености. При нас Вие може да намерите такива основни уреди като - аналитични и технически електронни везни, рН-метри, кондуктометри, термометри, дестилатори, сушилни, инкубатори, хомогенизатори, термостатиращи вани, спектрофотометри, химични камини и лабораторни маси, титратори, ултразвукови вани, центрофуги и много други.
Магазин за спортисти, постигнете максимални резултати с най-качествените американски добавки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.