download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 5/55 (543 фирми общо)следваща >>
Внос на бланширани замразени картофи McCain от Франция и Холандия, търговия с вина и високо алкохолни напитки, както и с хранителни стоки. Доставка до търговските обекти.
Производство на колбаси по оригинална немска технология. Официален представител на фирма Gew & uuml; rzM & uuml; hle Nesse - Германия. Производител на подправки и адитиви за колбаси, рибни продукти и домакински подправки.
Изключителен представител за България на ASAS Packing Printing Корект-М е официален представител на завода от 2000г. АСАШ е фирма - производител в областта на ротогравюрния (дълбок) печат върху меки опаковки.
Производство на: брашна, фуражи, хляб и хлебни изделия, бира. Изкупуване на зърна.
Производство и търговия с подправки.
Маркетинг и инженеринг в следните области: Ел. Системи - автоматизирани системи за управление - проектиране и внедряване; ел. Табла и пултове за управление - проектиране, изработка, монтаж и сервизни услуги; ел. Компоненти и технически средства за автоматизация - доставка и внедряване. Бутилки за газове под налягане - СО2, N2, N2O, O2, предназначени за пивоварна индустрия, винопроизводство, металообработка, противопожарна техника, медицинска техника. Медицински газови системи - мобилни медицински кислородни системи за оборудване на лекарски кабинети, клиники, санитарни автомобили и пациенти, нуждаещи се от кислород; стационарни медицински газови системи за болнични заведения - проектиране, доставка, монтаж и подръжка. Спасително оборудване и екипировка за спещна помощ по SOLAS и IMO.
Внос на хранителни стоки. Официален вносител на: Маслини CRESPO - внос от Испания, Мароко. Зехтини, масла и оцети BORGES - внос от Испания. Пастети CASA TARRADELLAS - внос от Испания. Износ на български стоки.
Сладоледен салон с производство на сладолед и сладоледени десерти.
Най-големият производител в България на гъбен компот и култивирана печурка. Произвежда също консервирано месо, консервирани плодове и зеленчуци.
Производство на млечни продукти.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 54 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.