download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 15/24 (231 фирми общо)следваща >>
Официален представител на DGI за България. DGI е най-големия произвеодител на солвентни принтери и режещи плотери в Корея. Вносител на богата гама материали и консумативи за печат - медии, мастилници, глави за печатащи принтери за всички съществуващи в България марки солвентни, екосолвентни и ink-jet широкоформатни принтери. Внос и продажба на консумативи за режещи плотери. Внос и продажба на ламинатори. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка.
Печатарски мастила и консумативи за офсетов и флексо печат: - скални мастила и мастила за ролен офсет; - мастила за PVC и метализирани хартии; - лакове на водна и маслена основа, перлени лакове; - бронзове, пасти, разредители, сикативи, - MetalFX - металик мастила; - UV - мастила и лакове, Хибридни мастила; - Добавки за вода за конвенционални и алкохолни машини; - Мастила за хранително-вкусовата промишленост; - Мастила за флексопечат на водна и спиртна основа; - Мастила за дълбок печат, Мастила за UV флексо печат; - Офсетови алуминиеви пластини - конвенционални и CTP; - Химия и помощни средства за всички печатарски процеси. Смесителна станция - смесване на цветове по скала PANTONE, HKS и мостра.
Извършва: 1. Обучение и следдипломна квалификация за ръководители и специалисти в краткосрочни курсове, по мениджмънт, предприемачество, икономика, управление на персонала, финанси и счетоводство, трансфер на технологии, интелектуална собственост, търговско законодателство, и др.; 2. Издателска и рекламна дейност - Счетоводство XXI - месечно образователно издание за финансово-счетоводна, данъчна и осигурителна практика; Здравословен и безопасен труд - месечно образователно издание за мениджъри, предприемачи, еднолични търговци и специалисти по здравословен и безопасен труд и промишлено опазване на околната среда.; 3. Хотелиерска дейност - Хотел-Клуб при БЦ Информа Интелект: разполага със 72 легла, разпределени в 31 стаи с по две легла и 5 апартамента. Стаите и апартаментите са оборудвани с телевизор с кабелни програми, хладилник, телефон.
Производство и разпространение на пощенски картички и пликове.
Фирмата разполага с оборудване за затворен цикъл на производство: от графичен дизайн, предпечатна подготовка, офсетов печат (собствена печатна база) до довършителните книговезки процеси. Изработва широка гама стандартни формуляри, а така също и рекламни материали по желание на клиента - от визитната картичка, до пълната рекламна кампания: визитки, бланки, листовки, дипляни, всякакъв вид формуляри, етикети, календари, стикери и др.
Извършване на професионални преводи от и на 40 езика! Преводи на фирмени, лични и официални документи за работа и обучение в чужбина, за българско гражданство, за легална емиграция, за брак в чужбина, за Зелена карта – САЩ, за откриване на чужди представителства в България, преводаческо обслужване на вашата лична или бизнескореспонденция с партньори от чужбина. Легализация на официални документи и заверки във всички министерства, държавни институции и консулски представителства на чужди държави на територията на София. Безплатни консултации.
Двуезично българо-арабско списание; издателска дейност; реклама; поезия; разглеждане проблемите на семейството; култура; хроника на светски събития; емиграция; българо-арабски отношения; България и Европа; арабската общност; хороскоп; етикеция; красота; билки; деца; шепот; тест; анкета; пътешествие; кухня; гост на броя; традиции; любопитно; народни приказки; Лидия Ал Ашкар Лидиянова; София; Медии; Българо-говорещи; специалисти завършили в България; смесени семейства; Арабските емирства; Египет; Сирия; Ирак; Ливан; Палестина; Мароко; Тунис; Саудитска Арабия; Кувейт; Алжир; Либия; Форум;
Дакс медия АД издава женското списание Бела и списание АЗ. Фирмата е с нов адрес и нови телефони от месец юни 2005 г. Двете списания са с нови концепции, обхващащи по-голяма аудитория с по-широка социална принадлежност. Темите са разнообразни. Бела набляга много на темите за секс, красота, грижи за жената, както и на интересни рецепти. Темите вече са толкова много и всичките са много интересни. Списание АЗ залага на новото, екстравагантното, модерното, пак много секс и пак много теми за всички. Дакс Медия Ад разработва и рекламни концепции и изработка на каталози, дипляни, брошури, календари и т. н.
Предпечат, дизайн, печат, рекламни сувенири, работно облекло.
Издателска дейност: Предпечат и печат по цифрова технология в малки тиражи на академична, научна, учебна и специализирана литература; справочници, каталози, албуми с репродукции; луксозни издания. Рекламна дейност: Рекламна агенция за пълно рекламно обслужване. Разработване на корпоративни рекламни стилове и изработка на пълния набор рекламни (презентационни) материали. 3D-дизайн, WEB-дизайн. Изработка и монтаж на външна реклама. Дизайн и печат на картонени опаковки и етикети.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.