download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 16/24 (231 фирми общо)следваща >>
Издателска дейност - българска, чуждестранна, преводна и детско-юношеска литература; учебно-помощни и рекламни материали; предпечатна подготовка, преводи от и на чужди езици.
Проектиране и разработване на Интернет приложения: Лични сайтове; Фирмени сайтове; Електронни магазини с разплащане в реално време; Фирмени каталози на CD носител; Предпечат и графичен дизайн на всичко което пожелаете.
Машини за производство на хартиени чували 25, 50 кг. Торби с печатаща машина за щампи.
Рекламно-издателска фирма УНИПРЕС от гр. Русе, България.
Печатница - офсетов, сито и тампонен печат, преге; Книговезка обработка - сгъване, шиене, термо лепене, метални гребени, алуминиеви лайсни; Продажба на метални гребени на кангали и форматирани, кукички за календари.
Издателска и рекламна къща - детска и учебно-помощна литература, литература за предучилищна възраст и начален курс, туристически издания, коледни и поздравителни картички, дизайн и художествено оформление.
Разпространение и абонамент на печатни издания.
ПР агенция ROI Communication предлага на своите клиенти консултации и провеждане на ПР кампании. Предимствата на бутиковата ПР агенция са въпрос на качество и задълбоченост – опитни практици, с визия, добри взаимоотношения, комуникации, развитие, креативност и по-добра активност. Убедени сме, че добрите комуникации помагат на всеки бизнес по-лесно да постигне успех и да се задържи на върха.
Качествен печат на самозалепващи се етикети на ролка с UV мастила, фарма етикети, етикети за вино и спиртни напитки, етикети за нефтопреработващата промишленост, етикети за хранителни продукти, етикети за козметични продукти. Етикети с двустранен печат. Етикети с термомастила.
Рекламна и издателска дейност.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.