download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 15/30 (296 фирми общо)следваща >>
Производството на фирмата може да се раздели на четири главни групи: Структурни праховометалургични детайли - ротори за маслени помпи, водачи за клапани, зъбни колела, синхронизатори, измервателни колела, ограничители, ролки, дистанционни втулки, разпределителни плочи, опорни плочи, статорни втулки, четкодържатели, зъбни колела за скоростни кутии, ексцентрици, детайли за амортисьори; Антифрикционни праховометалургични детайли - лагери за стартери и генератори, лагери за копирни машини и за вентилатори за микропроцесори; Меки праховометалургични детайли - полюси за електромотори и електроизмервателни инструменти, корпуси за малки електромотори; Високопорести праховометалургични детайли - филтри за течности и газове, заглушители за пневматиката, порести електроди и мембрани, държачи за катализаторите в химическата промишленост, пламъчни ограничители за газови горелки. Основно оборудване: 200 и 400-ton Yoshizuka преси, 200-ton Mannesmann преса, 200 and 400-ton Busmann Simetag преси, Dorst преса, Cremer and Elino изпичащи пещи, Degussa and Ipsen термообработващи пещи, съоръжения за маслена импрегнация и др.
Рефракем е основен вносител на широка гама суровини за стоманодобив и чугунолеене, огнеупорни материали за ремонт на всякакви агрегати, търговия с цветни и редки метали и скрап. Разполагаме със складови наличности на феросплави. Извършваме международен транспорт, спедиция и групажи от Западна и Източна Европа.
Производство на изделия от сив и сверографитен чугун.
Фирма Техноваксистем ООД е създадена през 1990 г. със 100% частен капитал. Основна за изграждането и е технологичния опит, натрупан в Научния център по вакуумни технологии и съоръжения към ВТУ “Ангел Кънчев” Русе. Принципно нови технологии и конструктивни решения са основа за създаването на две основни направления, развиващи се във фирмата: Нанасяне на метални покрития; Термично и химикотермично обработване на конструкционни и инструментални стомани; Технологиите не замърсяват околната среда и повишават качеството на произвежданата продукция. Фирмата разполага с производствени участъци, където са монтирани съоръжения, които служат както за демонстрация на възможностите, така и за изпълняване на поръчки, възложени от клиенти.
Производител на стоманени електрозаварени и отворени тръби и профили и стоманен щрипс, директен вносител на черна и поцинкована ламарина.
Търговия с готови изделия (ламарини, ленти, пръти, тръби и др.) от алуминий, месинг, бронз, пермалой и титан.
Индукционни пещи за топене на черни и цветни метали; Високочестотни (ТВЧ) лампови генератори за закаляване и термична обработка на метали; Тиристорни генератори за обемно нагряване на метални заготовки; Машини за запояване на твърдосплавни пластини на стругарски ножове, фрези, диамантни дискове и други; Уредби за заваряване на PVC фолио. "Индуктех" разполага с резервни части на горепосочените машини и извършва сервизни услуги и консултации.
Търговия с метали, тътговия с отпадъци от черни и цветни метали.
Официален представител за машиностроителни тръби на "ЮТиСТ" - Украйна. Производственна програма: безшевни студено-изтеглени и горещо валцовани тръби от 5мм до 168мм
Производител на резервни части, възли и детаили за машини и съоръжения за машиностроенето, рудодобивната, хидравлич на промишленост. Изработка на нестандартни изделия на CNC машини. Лицензиран производител на кнорови ръкави и техните елементи за подвижния ЖП състав.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.