download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 14/34 (336 фирми общо)следваща >>
Специфични софтуерни програми(финансовипрограми, Интернет-базирани програми, Интернет сайтове с база данни); Дизайн на уеб-сайтове(сайтове, фирмени знаци, печатни материали)
Доставка на интернет - LAN, Dial-Up, Wireless и наети линии. Уебхостинг, уебдизайн, графична обработка и програмиране. Разработка на софтуеър и E-commerce решения. Изграждане на мрежи използвайки най-новите технологии. Корпоративни комуникационни решения последно поколение, индивидуални проекти за видео-наблюдение, високоскоростни криптирани връзки и видео-конференции. Асемблиране и продажба на компютърни системи и компоненти.
Издател на единственото списание за популярна психология "Инсайт". Психологията е наука, съпричастна към всички по-големи загадки на човечеството и вечните човешки въпроси – живот, смърт, любов, приятелство, човешки взаимоотношения, Бог и религия, древни цивилизации, велики научни открития, феномени на масовото поведение, ролята на личността в историята, съвременните явления като глобализация, нов световен ред, интернет, преплитането на антична мъдрост с модерния начин на живот. Може да се твърди, че няма област, която психологията да не засяга. За всичко това четете в списание "Инсайт".
Антени за интернет 2.4GHz, 5.8GHz 802.11b, IEEE 802.11b, WLAN, Wireless Local Area Network, WiFi, antennas, anteni, безжичен достъп до интернет.
ViQonica Agency работи в три различни, но логически споени направления: 1. ЛИЦЕНЗИРАНА ТРУДОВА БОРСА. * Изграждане на екипи. * Управление и подбор на персонала. * Мотивационни тренинги. Мотивиране и стимулиране на персонала. * Консултации и тренинги за комуникативните умения, свързани с деловото общуване. * Асертивен тренинг (за себеутвърждаващо поведение) и техники за преодоляване на стреса. * Организационно развитие и фирмена култура. * Приложна психология. 2. ШКОЛИ ВИКОНИКА. * Курсове и семинари, специално ориентирани към хората, оставащи без работа в процеса на приватизация и масови съкращения. * Целта е чрез преквалификация и нови идеи да им се помогне да повишат своята конкурентност на трудовия пазар независимо от възрастта им или да намерят ново поприще, като започнат свой бизнес. 3. СТУДИО ВИКОНИКА. * Връзки с обществеността и PR-консултиране. * Експертни оценки на медийното присъствие и анализ на фирмения образ. * Тестиране на рекламни продукти. * Рекламни кампании, презентации, промоции, шоупрограми, ревюта. * Външна реклама. * Рекламни аксесоари. * Графичен дизайн, предпечат. * Печат на поръчкови фирмени издания по собствени оригинални каталози, включително в МИНИМАЛНИ ТИРАЖИ и дори единични бройки на нормални, като на обичайните тиражи, единични цени.
Софтуерни продукти за административната дейност. WEB Маркетинг, хостинг, регистър.
Първата частна информационна интернет агенция за новини в реално време.
Лицензирани преводи и легализация на документи; Счетоводно обслужване на малки и средни фирми; Реклама - печатна, външна, сувенирна.
Професионално озвучаване на концерти, ревюта, коктеили, промоции, дисководещи, партита, сватби и др. Техническо обезпечаване с звук, светлина и сцена. Производство на тон колони за озвучаване и инсталиране в дискотеки, ресторанти, клубове и спортни съоръжения. Ремонт и сервиз.
АБОНАМЕНТ&gt;&gt;РАЗПРОСТРАНЕНИНЕ&gt;&gt;ПЕРИОДИЧЕН ПЕЧАТ. Разпространителка Агенция РУФИПРЕС развива своята дейност от 1992 г. В самото начало като ЕТ “ИФ -АРТ”, а от 2001 г., от името на РУФИПРЕС. През всички тези години фирмата и екипа ни са натрупали много опит, който ни помага да осъществяваме успешно и надеждно нашата дейност, като радваме всички наши клиенти и абонати. Младия и амбициозен колектив се грижи вече години наред за качеството на предлаганите от нас услуги, така че много хора да ни предпочитат.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.