download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 15/34 (336 фирми общо)следваща >>
Печатна реклама – сито, тампонен и офсетов печат. Предпечатна подготовка и компютърен дизайн. Изработване на изделия от плексиглас (плексигласови поставки за реклама на мястото на продажбите). Външна реклама – изработка и монтаж на всякакви табели.
Издателска дейност и печатна рекламна. Издател на списание Образование и специализация в чужбина и справочниците: Как се кандидатства в чужбина, Стипендии за образование и специализация в САЩ и Стипендии за образование и специализация в Европа, Австралиа и Канада.
Специализиран седмичен вестник за реклама, който се разпространява безплатно всеки понеделник в тираж 50 000 броя. Изданието представя бизнес информация и каталог на фирми от варненски регион. Възможност за поръчка на рекламни публикации - online.
Website full is music, software and Drivers wellcome.
Ремонт на преносими копютри. Ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на компютърна техника. Изграждане и администриране на компютърни мрежи. Покупка, продажба и инсталация на компютърни модули: RAM, HARD DISK, VIDEO CARD, SOUND CARD, MULTIMEDIA, SOFTWARE, HARDWARE, DDR, MEMORY, HDD, CHIPSET, LAPTOP, NOTEBOOK, PCMCIA, CASE, LCD, TFT, CRT, MONITOR, MOUSE, KEYBOARD, DVD, CD-ROM, CPU, LAN, SPEAKERS, COMMUNICATION, ADAPTER, PRINTER, SCANNER, ACCESSORIES, MOTHERBOARD.
PR агенцията се занимава с политически и корпоративен ПР. Специализирана е в сферата на кризисния ПР. Предлага стратегии за политически, институционални и продуктови кампании, както и реализирането им. Има широки контакти с медиите, осъществява и рекламни кампании. Предлага методики за подобряване на имиджа на компании, дискретно, без да огласява имената на клиентите си. Към агенцията има екип от специалисти в сферата на мениджмънта, банковото дело, финансите, сертифицирането по ISO, на производството, търговията, на човешките ресурси и туризма.
Доставчик на кабелен интернет за София за сега в кваталите Надежда, Толостои, Свобода, Банишора и Фондови жилища, отлични финансови условия.
Производство на фирмени и подаръчни хартиени чанти.
Интернет проекти и услуги.
Производство на обемни стикери - 3 D технология. Фирмата е специализирана в изработването на табели по охрана на труда, противопожарна охрана, евакуационни планове, информационни табла. Ние предлагаме още печатна, външна, сувенирна реклама. Усилията ни са насочени към изпълнението на нестандартни поръчки.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.