download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 16/34 (336 фирми общо)следваща >>
Предлага високо-качествени уеб хостинг услуги и регистрация на домейни, уеб дизайн, разработване на приложения за интернет, оптимизация за интернет търсачки.
Software developer.
Фирма "МП-Тарапонти-Нет" е основана с фирмено дело 1326 от 2003 година с основен предмет на дейност продажба и сервиз на офис техника и интернет услуги. От Октомври 2003 година имаме права на Оторизиран дилър и на ф."Ланикс", и директен доставчик на интернет базирани услуги за гр. Средец. Координацията и контрола по дейността на фирмата за цялата страна се извършва от Офис гр. Средец.
Търговия и абонамент на печатни произведения, вестници и списания на едро и дребно.
Пълно рекламно обслужване. Собствени: студио за ТВ продукция и пост-продукция, вкл. 3-D анимация; затворен цикъл за печатни издания от проект - предпечат - отпечатване - книговезки услуги; медия шоп при високи % отстъпка ЗА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ; професионален WEB дизайн; Представител за British Satellite News, продуцира и излъчва в България ТВ предаването ТВ КАТАЛОГ; Притежател на запазената марка ТЕХНОДОМ за специализирани изложения и печатни издания и радио- и ТВ предавания; Организатор на изложението ТЕХНОДОМ за бяла и черна техника; Издател на "КУПИ НА КРЕДИТ"; Специализирани консултантски и проектатски услуги за оборудване на професионални видео монтажни студия; дилър на Microsoft, Corel, Adobe, Symantec и други водещи софтуерни компании с права за лицензирана продажба на техните програмни продукти на територията на България; Маркетингови и рекламни проучвания и консултации.
Аутсорсинг на кол център услуги, консултация при изграждане на вътрешни телефонни центрове, продажби, маркетингови програми и проучвания
Селскостопански портал. Всякаква информация от сферата на селското стопанство. Реклама в Интернет и Националното телевизионно предаване "АГРОФОРУМ".
ГЕКО е търговец на широка гама от материали предназначени за външна и вътрешна, приложна и печатна реклама. Натрупаният опит и добрите контакти с водещи производители дават възможност за предлагане на висококачествени продукти на широк кръг от клиенти. Основната дейност е свързана с директен внос и търговия на: - самозалепващи хартии и фолиа за офсетов, сито и широкоформатен дигитален печат на листи и роли; - полимерни плотерни фолиа за външна и вътрешна приложна реклама; - алуминиеви и PVC сандвичи; - разпенени PVC плоскости; - пенокартони; - PMMA плоскости; - винил за широкоформатен печат; - truck винили за производство на TIR покривала и тенти.
Производство и пакетиране на кафе. Представителство на кафе Rio Negro.
Търговия и форматиране на хартия, картон и мукава за нуждите на полиграфическата и картонажна промишленост. Доставки на копирна хартия и изделия от хартия за канцеларски нужди. Всичко за офиса от хартия.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.