download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 19/34 (336 фирми общо)следваща >>
Планиране и провеждане на рекламни кампании. Закупуване на рекламни площи и време във вестници, списания, радио, телевизия и интернет. Печат на брошури, листовки, плакати, каталози, етикети, опаковки. Външна реклама - билбордове, трансперанти, винил. Сувенири и фирмени подаръци. Търговска реклама и промоции.
Нов сайт за безплатни и платени обяви за свободните работни места на територията на град София. Сайта е рекламно-информационна система с възможност за предлагане на неограничен брой работни места, осъществяване на потенциални бизнес контакти и дългосрочна рекламна кампания с минимални средства. Публикуването на текстова обява е напълно безплатно. Работодателя или фирмата посредник трябва единствено да се регистрират.
Производство на захарни и шоколадови изделия - вафли, кроасани, биствити, крекери, крекер-солети, бонбони, шоколадови десерти.
Продажба и монтаж на телефонни централи, нови и втора употреба. Изграждане на всякакви кабелни мрежи.
Реклама. Изработка и монтаж на рекламни съоражения, табели и обемни букви. Цялостно оформление на бензиностанции. Широкоформатен пълноцветен печат. Дизайн и изработка на луксозни каталози, плакати и рекламни материали.
Проектиране, изработване и монтаж на дървени беседки, навеси, детски площадки, люлки, пързалки, катерушки.
Уеб дизайн и програмиране.
Решения за електролуминисцетно осветление. Продуктите се произвеждат от гъвкави материали с възможност за дълготрайна експлоатация. Използването на различни начини на свързване, предполага предложение на широк кръг от електролуминесцентно осветление по дизайн на клиента. Предлага още бързо и евтино решение на клиентските идеи за осветление и реклама. Стандартната фирмена процедура на тестване гарантира релевантен отговор стандартите на клиентите. За избягване на всякакви грешки се правят и многократни удароустойчиви тестове. Отличителни черти - ниска цена, безопасна и трайна консумация, тънък, еластичен и много лек материал, многобройна цветова гама, поръчкови форми на светлинния източник / изрезки. Безгранично приложение - Светещи кутии, Знаци за вход/изход, Рекламни надписи, Анимирано представяне на продукти, Мотиви, Автоматични табла и панели за инструменти, Циферблати за часовници, скали за термометри, Светещи надписи за дрехи, шапки и обувки, Нощно осветление, Информационни табла.
Програмиране, геодезически измервания, вертикално планиране, фотограметрия, определяне на деформации.
Информация за Ботевград в интернет. Новини, култура, спорт от Ботевград. Справочник за работещите в Ботевград фирми. Обяви - имоти, работа, аукцион.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 34 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.