download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 31/34 (336 фирми общо)следваща >>
МЕГАТЕКС АД е специализирана в проектиране, разработка и производство на широка гама електронни продукти, базирани на светодиодна (LED) и LCD технологии. Основни групи продукти: монохромни и пълноцветни(RGB) светодиодни (LED) дисплеи за изобразяване на буквена, цифрова, графична и комбинирана информация, банкови табла, дигитални часовници с вградени термометри и GPS система за автоматично сверяване, специализирани информационни табла с широко приложение в спорта, транспорта, системи за пътната сигнализация, пълноцветни RGB екрани, комбинирани LCD-LED дисплеи, информационни тотеми – със и без опция "технология touch screen”. Ние прилагаме най-съвременните информационни, компютърни и комуникационни техники и сме извоювали престижна позиция на световния пазар на високо технологични решения в различни сфери на икономическия, финансовия и политически живот.
Франчайз бизнес. Купи, продай, създай франчайзинг. Българската франчайзинг медиа. Франчайз посредничество и консултации при покупка, продажба и създаване на франчайз бизнес.
Списание за екология и околна среда, новини, статии, видео, снимки, любопитна и полезна информация, факти и коментари на актуални събития, мнения на водещи специалисти в областта.
Предлага информация за Шабла и региона вкл. Езерец, Крапец, Дуранкулак и Тюленово. Хотели, къмпинг, частни квартири, стаи под наем, бунгала, ресторанти, барове и транспорт. Всички природни и исторически забележителности и много снимки.
Рекламно планиране и медиа купуване, Управление и анализ на рекламни кампании, Интернет маркетинг и реклама , Локализация на аудио и видео, Звукозапис и продуциране на музика, Композиране и аранжименти, Производство на Радио и TV реклами, Дублаж на български и чужди езици, Корпоративно и тренировъчно видео, Изработка на аудио и видео презентации, Субтитри на български и чужди езици, 2D и 3D aнимация и визуализации, Аудио мастеринг и пост-продукция, Видеозаснемане и видеомонтаж, Аудио и видео ефекти за филми и реклами, Редакция на телевизионен и филмов звук, Производство на медиа контент, ISDN за аудио мониторинг в реално време, 24 часа FTP доставка на готовата продукция.
Вестник “Бизнес Eхро” е специализирано месечно издание за реклама и панаирно представяне. Идеята на изданието е да представя фирми и компании, търсещи излаз на чуждестранните пазари, чрез директното му разпространение сред изложителите и посетителите на международните изложения, целящ максимален ефект за осъществяването на ползотворни бизнес контакти. Вече 3-та година Вестник “Бизнес Eхро” се разпространява на всички тематични изложения на Букурещкия Международен Панаир в РУМЪНИЯ. За подробности посетете нашия сайт.
Wristbands – Гривни за контрол на достъп от Event Id International OOD. Фирмата ни откри online магазина си с качествени продукти на най-ниски цени в България. В предлаганите от нас стоки ще откриете необходими за мероприятия модерните аксесоари – гривни за достъп. Предлагаме в България близо 150 вида от тях, от Tyvek, Plastic и Vinyl материали. За да се уверите във високото качество на продукти ни, изисквайте безплатните пакети с мостри ( доставката, на територията на Р. България е безплатна!). За повече информация свържете се с колегите ни!
Рекламна агенция "J & N Advertising" предлага следните услуги: * внос на рекламни сувенири * внос и производство на текстилни артикули - тениски, шапки, чанти за документи и лаптоп, раници и др. * печатни материали /офсетов и дигитален печат/ * дизайн и предпечат * изработка на хартиени торбички * изработка на полиетиленови торбички * изработка на значки * изработка на плексигласови изделия * производство на изделия от висококачествена пластмаса /меламин/ - сервитьорски табли, монетници, магнитчета и др. * ситопечат * тампонен печат * трансферен печат * преге /топъл/ печат * лазерно гравиране * надписи от PVC фолио * бродерия
Нион Лайт - Проектиране, производство и монтаж на светлинна реклама, неонови реклами, неонови знаци, външна и вътрешна реклама, метални конструкции, светещи обемни букви, скрито осветление, широкоформатен печат, указателни табели, билбордове, мегабордове, светодиодни реклами, светещи кутии.
БГ НЕОН - Производство и монтаж на светещи реклами, обемни букви, външна реклама, вътрешна реклама, билбордове, широкоформатен печат, неонова реклама, осветление, табели, светещи кутии, метални конструкции, винил.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.