download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 32/34 (336 фирми общо)следваща >>
Дигитален широкоформатен печат върху винил; Дигитален широкоформатен печат върху PVC фолио; Надписи и графики върху PVC фолио; Печат върху текстил; Ситопечат върху плат, фолио, PVC плоскости; Обемни и пластични букви; Светещи и осветени кутии; Метални рекламни конструкции и съоръжения; Изграждане на изложбени щандове; Изработка на табели; Брандиране на автомобили; Изработка на сувенири и дизайн; Изработка на етикети; Изработка на плакати; Изработка на стикери; Изработка на каталози, брошури и листовки; Изработка на календари и визитки; Изграждане на цялостна рекламна стратегия; Изработка на медия клипинг – мониторинг; Изработка на маркетинг план;
Агенция за пълно рекламно обслужване. Графичен дизайн. Печатна реклама. Mедийна реклама. WEB дизайн. Сувенирна реклама. Дизайн на опаковки. Организиране на събития, конференции, изложби. Външна реклама. Предметна и рекламна фотография.
Системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни системи: - проектиране; - изграждане; - инсталиране; - поддръжка и сервиз; - гаранционно и следгаранционно обслужване; - абонамент; Техническа поддръжка и на вече изградени системи.
КОРПУС ДИЗАЙН СТУДИО ЦЯЛОСТНО КОРПОРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ДИЗАЙН И РЕКЛАМА Марката Корпус дизайн студио е създадена с идеята да предложи качествена услугата в печатната и Интернет реклама, а това за нас е: начин на обслужване и спокойствие за клиента, адекватни, бързи и опитни решения, спазване на срок и поемане на отговорност, отношение към проекта и проблемите около него, вътрешна и външна комуникация и най-вече любов към работата, която вършим. Корпус Дизайн Студио обединява всички продукти и услуги на печатната и Интернет реклама. Графичен дизайн, разработване на лого и изграждане на идентичност. Стратегия за реклама с ясни цели. Кампании, базиращи се на реклама със силни послания. Концепция и дизайн на всички материали за реклама. Дизайн и обслужване на търговска марка. Дизайн на опаковка и етикет за Вашия продукт. Външна реклама и пространствен дизайн. Печатна реклама. Контрол на качеството, полиграфия, предпечат и печат. Уеб дизайн и програмиране на фирмен сайт. Уеб дизайн и програмиране на електронен магазин. Уеб дизайн и програмиране на информационен портал. Уеб дизайн и програмиране на онлайн каталог. Дизайн и програмиране на уеб базирани бизнес системи. Дизайн и програмиране на мултимедийни презентации. SEO – оптимизация на уеб сайт. Стратегии и кампании за интернет реклама.
Рекламна агенция - ПУЛС Варна -PULSE Varna, външна и печатна реклама, графичен и Web дизайн, фотография, логотипи, сувенирна, предпечат.
Маркетинг и реклама в здравеопазването.
Производство на знамена и пилони. Пълноцветен двустранен дигитален печат върху текстил.
Националното списание и интернет портали „Туризъм и бизнес” е изданието, което представя България с всичките й предимства и възможности за туризъм: култура, музеи, традиции, планини, море. Дава трибуна за представяне на нейните общини, градове и села. Разкрива възможностите за еко, културен, бизнес, спа и селски туризъм. Публикуваме богата информация за хотели, къщи за отдих, вили, апартаменти, а също механи, барове, ресторанти, забавления, екскурзии. От нас ще получите информация за туристически агенции, туроператори, настанявания, резервации и др. От България за Теб!
Информационен портал за целогодишния курорт Добринище.
Външна реклама – билбордове ПИЗИ – 12 кв. м., мидъл - 32 кв. м., мега-48 кв. м. Outdoor, широкоформатен печат на винил. Топ позиции в София и в България. Транспортна реклама. Широкоформатен и дигитален офсетов печат. SEO, PR, WEB сайтове. Билбордове, пизи, винил, мрежа, PVC самозалепващо фолио, печатница, широкоформатен и офсетов печат. Транспортна реклама, предпечат, дизайн, SEO, WEB сайтове.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.