download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 9/34 (336 фирми общо)следваща >>
Разработва и осъществява цялостни PR стратегии и комуникационни програми. Осигурява пълно медийно покритие в националните и регионални печатни и електронни медии. Предоставя интерактивна комуникация, базирана на новите технологии. Предлага комуникация, подкрепена с всички комплексни дейности: изследвания; маркетинг; мениджмънт; и тяхната оценка.
Издава списание Мениджър - бизнессписание с широк тематичен спектър, който включва анализи, прогнози и тенденции в областите мениджмънт, маркетинг, управление на човешките ресурси, икономика, информационни технологии и други.
Фирмата издава следните списания: "Експерт", "Данъчен експерт" и "Безопасност и здраве при работа", както и специализирана литература в областите: счетоводство, трудово право, данъчно законодателство, краткосрочно и пенсионно осигуряване, социално подпомагане и др. Интеринтелект ООД организира семинари в изброените области в страната и чужбина.
Български сайт за търговия и реклама в интернет.
Рекламна и ПР агенция за цялостно обслужване на своите клиенти в областта на пресата, радиото и телевизията на територията на цялата страна. Външна реклама и промоции. Предпечат и печат. Комуникационен консултант. Директен мейлинг и др. разпространителска дейност. Маркетингови проучвания и анализи. Изработка и реализации на маркетингови и рекламни стратегии. Обосновка и реализация на проекти.
Реклама, графичен дизайн, уеб дизайн, интериорен дизайн, печат, опаковки, етикети, календари, печатница, щанци, щанцоване, сувенири, мултимедия, видео, аудио, сторибордове, сценарии, режисура, рекламни клипове, презентации, PR-стратегии, PR-кампании, дистанционни служители.
МУЛТИМЕДИЙНА И ПРОДУКТОВА РЕКЛАМА(каталози, визитки, календари, брошури, опаковка за продукта от всякакви материали, разпространение на рекламата в ТВ, радио и списания), ИЗДАТЕЛСКА(страниране и цялостен дизайн на саписание, вестник) и ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ (организиране на концерти, коктейли). Нестандртни идеи за популяризиране за вашия бизнес и продукция.
Продажба, инсталиране, програмиране и ремонта на офис техника - телефонни апарати, централи, факс-апарати. Изграждане на структурно окабеляване. продажба на софтуер за таксуване на телефонни разговори.
Предлага химически суровини. Кобалт - самариев концетрат, кобалтов, празеодимов, калаен, хромов и др. оксиди.
Производител на хляб, сладки, солети. Мелница с най-модерното и ново оборудване на фирма "Бюлер"
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 34 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.