download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 104/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Комплекса е разположен до язовир Батак сред невероятна природа в живописната местност „Цигов чарк” в непосредствена близост до гр. Ракитово и гр. Батак, само на 6 км.. “Вивиана” предлага на своите гости комфорта и домашната топлина, от която се нуждаят. Тук можете да се отпуснете в просторната лятна градина на комплекса. Всред буйна зеленина можете да си починете до басейна с кристална вода. Гостоприемните домакини са помислили и за по-малките гости - за тях има детска площадка за игра. Комплекс "Вивиана" разполага с лятна тераса с 50 места, ресторант с 50 места подходящ за организирани мероприятия, сватби, кръщенета и др.. Хотелската част се състои от 7 еднофамилни къщи тип мезонет и 2 самостоятелни стаи. Всяка от къщите разполага с добре оборудвана кухня, трапезария, хол с телевизор с цифрова телевизия, 2 спални, 3 бани с 3 санитарни възела, както и 3 тераси с градинска мебел и барбекю. Комлекс "Вивиана" разполага с 30 места за паркиране. Майсторите готвачи ще ви посрещнат с богато меню от традиционната българска кухня, скара на жар, както и специалитети на пещ - агне по гергьовски и печено прасенце.
Организиране на партита за малки и големи - караоке парти, рожденни дни, сватбени тържества, юбилеи, балове и всичко за каквото се сетите! Пазарувай с отстъпка от 50% до 90% - най-добрите оферти в България. Талони за ресторанти, заведения, козметични салони, солариуми, автокъщи, туристически агенции, хотели и всякакви други продукти и услуги. Има и награди!!!
Фондация "Кирил и Методий" предлага качествени обучения и езикови курсове за издаване на международни езикови сертификати. Вземете своя Кеймбридж сертификат, TOEFL, IELTS, SAT! Езиковите курсове включват английски език, немски език, испански език, както и японски език. Курсовете са двуседмични – интензивни, едномесечни, двумесечни с дневни и вечерни групи.
Предлагаме Ви богата серия от натурална екологично чиста козметика Annemarie Börlind, която не съдържа синтетични консерванти. Имаме серии грижа за косата, грижа за кожата, грижа за лицето, както и козметични продукти за мъже и слънцезащитни серии. Ние ще се преборим с мазната, чувствителна или дехидратирана кожа.
В детски магазин "Пумпал" ще намерите всичко необходимо за Вашето дете: бебешки и детски дрехи, обувки, пантофи, играчки, спално бельо, колички, креватчета, столче за кола, акумулаторни коли, спортни стоки, ученически раници и материали за ученика. Очакваме Ви онлайн на адрес www.pumpal.net или на място в магазина - кв. Дървеница, бл. 47, до вх. Г.
Магазин за матраци "М и М" е създаден през 2000 г. с ясната концепция да предложи на българския пазар мебели от иглолистна и широколистна дървесина на минимални цени с максимално качество, както и да наложи цененето на българското изделие - ръчно изработено. М и М предлага обзавеждане на кухни, трапезарии, спални, детски стаи, антрета. В нашата мрежа можете да намерите разнообразни маси и столове, които са модерно изработени по индивидуален проект за всички видове помещения. За улеснение на клиентите ни предлагаме безплатна консултация и вземане на размери.
"Артемис 2 БГ" е официален вносител на кристали Сваровски за България - висулки, кристали за залепяне, кристални копчета. Продава кристали Сваровски на едро и Сваровски елементи на дребно, сребърни компоненти, мъниста, бижутерия Сваровски, бижутерски инструменти, силиконова тел, лепило, бижутерски кутии и опаковки.
Медицински центрове "Св. Димитър" извършват прегледи и диагностика в областта на акушерството и гинекологията, както и на вътрешни болести. Разполагат с модерно оборудване и специалисти, които се грижат за здравето на Вас и бъдещите Ви деца.
"Биофармация - ГС" ЕООД е фирма, занимаваща се с производството и разпространението на лекарствени и медицински изделия на територията на България. Компанията предлага разнообразен асортимент от лекарства, медицински консумативи и апаратура. "Биофармация - ГС" ЕООД притежава всички разрешителни за търговия с лекарства и медицински консумативи, както и сертификати за качество от производителите.
Софийска стокова борса АД (Sofia Commodity Exchange) е първият и най - голям организиран, концентриран и бързоликвиден борсов пазар в България, който няма почивен ден за търговците и бизнесмените, които обслужва. Брокерите са добре подготвени професионалисти, познаващи не само борсовите правила и механизми на тържищната търговия, но и пазарната конюнктура за търгуваните стоки. Вече втора година България се бори с последиците на световната финансова криза. Въпреки това 2010 г. беше успешна за борсовата търговия на пода на ССБ АД. В тази не лека обстановка стоковия оборот в стойностно изражение отбеляза ръст с 30% и възходящ тренд със внушителните 89 861 932,00 лева в сравнение с 2009 г. През 2010 г. на ССБ АД беше регистрирана осреднена стойност за борсова сделка в размер над 472 000 лева (457 000 лева през 2009 г.), което на фона на рекордния брой сделки е много добро постижение за изминалата година.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.