download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 30/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Тир части. Внос, продажба на едро и дребно на части, аксесоари и консумативи за товарни автомобили.
Внос на: електрически бойлери от Италия, съдомиялни машини от Гърция - (MORRIS), електронни уреди заизмерване на кръвно налягане, термометри и др. от Германия.
ПРИМЕКС ЕООД Е официален вносител за България на автомобилни гуми Goodyear, Fulda, Sava, Continental, Semperit, Barum, РУСКИ ГУМИ. В центровете за гуми в Шумен, Варна и Добрич предлагаме на своите клиенти монтаж, демонтаж и баланс за всички размери гуми.
Фирмата е собственик на предприятие “Сортови семена”. Разполага с добра база за съхранение и качествена техника за преработка. Фирмата произвежда и калибрира семена от зърнени, технически и зеленчукови култури. Фирма Bros Commerce задоволява нуждите от качествени семена на много български земеделски производители и подържа търговски връзки с партньори от чужбина.
Търговия на едро и дребно с електроматериали, калай 99.9% и Sodium Stannate / Натриев Станат. Формула: Na2Sn(OH)6
Вносител на шивашки материали: хастар, конци, ципове, копчета, подлепващо, шнур, пистолет за етикети, креда, етикети, растови номера, токи, целофан опаковъчен.
Производство на дамски и детски облекла.
Внос на машини за опаковане и палетизиране на всички видове продукти-ръчни, пневматични, полуавтоматични и автоматични. Консумативи за тях-метална и полипропиленова-полиестерна лента(PP,PET), галванизирана тел, стреч фолио, термосвиваемо фолио(PE,PVC,OPP,PLF), самозалепващи ленти (тиксо), скоби, ъгли.
Мини-маркет "ПАКО" - хранителни стоки, автомати эа топли напитки, транспорт до 1,5т.
Проектира и произвежда различни продукти в областта на астрономията, оптиката, развлекателната индустрия, както и разнообразни уникални рекламни изделия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.