download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 33/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Луксозни, напълно обзаведени апартаменти под наем в центъра на София за български и чуждестранни туристи. Продажба на самолетни билети, rent-a-car, цялостно туристическо обслужване.
Проектиране, доставка, изграждане и монтаж на: пречиствателни станции за отпадъчни и питейни води; оборудване за механична обработка на отпадъчни материали; доставка и монтаж на алтернативни енергийни източници; оборудване за басейни, джакузи, сауни. Възможност за обсъждане на: финансиране на проектите; технически консултации; нестандартни решения при алтернативните енергийни източници.
Закон за безопасни и здравословни условия на труд, Наредби №3/87; №5/99; №7/99; №15/99; №16/99 на МЗ и МТСП и Наредба №14/98 на МЗ, "СТМ-ПЛЮС" ООД-София Ви предлага комплексно пълно обслужване от Служба по трудова медицина включително Оценка на риска, профилактични медицински прегледи и контрол на параметрите на работната среда.
Производство на козметични продукти и битови препарати. Хотелска козметика и аксесоари.
Ръчно плетиво - уникати - пуловери, жилетки и др. Приема поръчки по e-mail и доставка по пощата.
Внос, продажба и сервиз на пожарогасители - прахови, водни, пенни, въгледвуокисни, возими инсталации на пяна - 150л. - ISO 9001; шлангове, струйници, пожарни касети - обикновени и лукс изпълнение; пенообразувател -3%, 6%, указателни знаци, пожарозащитни одеала. Изграждане на ППИ системи.
Търговия на едро и дребно: с бои; химикали; строителни, хидро и топлоизолационни материали; електроматериали, ел. Кабели и ел. Лампи; електроди; лабораторна стъклария и реактиви; лични предпазни средства, работно облекло и обувки; каучукови изделия; режещи и абразивни инструменти; Вик части, изделия от полиетилен, полипропилен и ПВЦ; лагери; метали; подови настилки; почистващи средства и други. Над 24 000 артикула на склад. Безплатен разнос.
Холандска фирма за експорт-импорт на селско-стопански продукти и др. от България за Холандия и от Холандия за България. Занимава се с изкопуване на замразени и незамразени плодове и зеленчуци (ягода, малина, къпина, диня, пъпеш, орех и др.). Посредничи на холандски клиенти за закопуване на парцели, къщи, вили, ресторанти и др. в България.
Организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки. Управление на отпадъци.
Продажба на бутикови маркови облекла. Бутик SPECIAL - ул. Янтра 3 /пряка на ул. Иван Асен/.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.