download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 37/114 (1133 фирми общо)следваща >>
*НЕО - ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ* * Водоустойчиви МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ от PVC по индивидуален проект на клиента, съобразно неговите размери, нужди и желания в цвят по избор. Изработваме всякакви модели. *Изработване на ДУШ КАБИНИ И ДУШ ПАРАВАНИ по индивидуален размер на клиента и в цвят по избор. ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ без ограничения. Голямо разнообразие на модели. Изработка с акрил, с кристално стъкло, с орнаменти и други. * ВАНИ, Парни бани /кабини/, Хидромасажни вани, Хидромасажни панели; * Огледала – всякакви размери и разнообразни форми; * Полици от стъкло в цвят.; * ТЕРАКОТ, ФАЯНС И ГРАНИТОГРЕС на български и испански производители. Голямо разнообразие на серии за Кухнята и Банята. Богат избор на теракота и фаянс за коридор, хол, стаи и др. * Стъклокерамични плочки; * Смесители за баня и кухня; * Аксесоари; * Санитарен фаянс – мивка, конзола, тоалетна чиния, моноблок, биде; * Всички продукти на ВИДИМА и Идеал Стандарт - гр. Севлиево; * НЕМСКИ ТАПЕТИ за цялото жилище; * Кристални Плочки за баня и кухня от чешко стъкло /BOHEMIAN glass/ в над 20 цвята, предлагат се и в преливащи цветове, Орнаментни плочки, Мозайка, Подови и Фасадни плочки на “Live Tile®” Чехия; * Високотехнологични ПЛОТОВЕ за кухня и баня, многофункционални /ползват се и за барплотове, маси, камини, первази, градини, заведения, търговски помещени и други/, предлагат се в различни цветове, водоустойчиви, термоустойчиви, удароустойчиви, устойчиви на развитието на гъбички, здрави, красиви, с гладка повърхност, създадени по технология на "Technistone®" USA и други.
Търговия с канцеларски материали, офис консумативи, копирна хартия, консумативи за принтери, факсове, копирни машини, продажба на тонеркасети, глави, ленти, рециклиране на тонеркасети. Поръчка по каталог. Безплатна доставка.
Хирурзи, АГ и стоматолози.
Първата преводаческа агенция в България предлага професионални писмени и устни преводи, организация на прояви с международно участие, локализация на софтуер и хардуер, поредица Българско законодателство на английски език, легализация на договори, лични и фирмени документи.
Внос от Италия и търговия на части за ВиК и отоплителни инсталации.
Официален вносител на хлораторни апарати АДВАНСЕ 200, озонатори и УВ лампи за обеззаразяване на питейни води от ВЕДЕКО КФТ Унгария. Резервни части за тях. Продажби и сервиз.
Търговия на едро и дребно със семена за зеленчуци и цветя. Лозички, маслини-дръвчета /внос от Гърция/, луковици, лечебни растения - мента, салвия, лавандула, розмарин, подправки.
Производство на дантели, дантелен тип платове и пердета от памук и полиестер.
Адвокат Младен Петров е специалист в областта на гражданското право:Регистрация на фирми и дружества,облигационно, вещно, семейно и наследствено право, бракоразводни, делба и право на интелектуалната и индустриална собственост.
Хартии и картони за полиграфическата и опаковъчната промишлености.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.