download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 38/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Търговия с части за FORD и сервизна деиност ремонт на автомобили. Гаранция за качество.
Салати "Сарчес" - производство и реализация в над 40 града в България.
Производство на спортни мрежи за: футбол, волейбол, баскетбол, тенис, хандбал, хокей, водна топка, плажен волейбол, бадмингтон и др.; предпазни мрежи за: ски-писти, мото-писти, хвърляне на чук и диск, прозорци на спортни зали, голф-игрища и др.; мрежи за топки, хамаци, койки и др.; всякакви въжени мрежени по спецификация на клиента.
Търговия с художнически материали/маслени, акрилни бои, темпера, акварел, глазури, графика, стъкло, порцелан, керамика, текстил, варак, шлагметал, полименти, миксиони/Пособия:стативи, палитри, грундирани платна, четки, аерографи. Изработка на рамки за картини, гоблени, огледала. Представителство на фирмите:Royal Talens,Pebeo,Canson,Cretacolor,A.Vallejo,Saler,Eytzinger,Kimoto,L&B,W&N и др.
Производство на луксоно дамско бельо
Сред фирмите, развиващи охранителна дейност “3С СОТ” е добре известен и вече е с утвърден авторитет в бизнес средите.”3 С СОТ” Ямбол разполага с необходимите технически средства и кадрови потенциал, за да предложи една висококачествена услуга-централизирана охрана със СОТ при изгодни условия. Централизирани радиоохранителни системи на “3С СОТ” са изградени и действат във всички по-големи градове на страната.
Директен вносител на дрехи втора употреба от Германия с високо качество на нормални цени. Фирмата постоянно разполага с големи количества на склад артикули и миксове само І-во и Е-качество и осигурява безплатен транспорт до клиента.
Производство на полипропиленови и полиетиленови торби. Фирмата ни има капацитет 6 млн. торби месечно (100 000 на ден). Притежаваме межгународния сертификат за качество ISO 9001.
Съвременен информационен център, към който можете да се обърнете, когато търсите информация за фирми, стоки, услуги, здравни и учебни заведения, нестопански организации и лица със свободни професии, които са заявили своето участие в центъра. Наред с това можете да получите и информация за държавни учреждения, програма на кината, телефонни и пощенски кодове на населени места в страната, телефонни кодове на населени места в чужбина и други. Тази информация се регистрира и съхранява в база данни, която е своеобразен електронен браншови бизнес каталог. Достъпна е по три информационни канала: 1. Телефон 0700 10 900 на цената на един градски разговор от цялата страна. Съкратен телефонен номер 032/61 35 за град Пловдив. 2. В Интернет на адрес www.spravka-bg.com 3. Печатно издание
Търговия на резервни части и аксесоари за товарни автомобили. Извършва транспортни услуги в страната и чужбина.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.