download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 41/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Продажба и монтаж на кабели и проводници, кабелни канали и гофрирани трьби, осветителни тела, автоматични предпазители, прекъсвачи и табла, крушки, лампи, разклонителни кутии за суич, конзоли, домофони, скоби, дюбели, винтове, ключове и контакти, инстроменти и други електроматериали на едро и дребно.
Основни приоритети са изучаване и разработване на перспективни биотехнологични методи с цел внедряване в селското стопанство. Популяризация и разпространение на биопрепарати и биоторове за нуждите на органичното и конвенционалното земеделие. Най-важните принципи в работата на фирмата са индивидуален подход и създаване на максимално изгодни условия за клиентите. Органични и органо-минерални биоторове, биологични средства за растителна защита и биопрепарати за органично земеделие и оглеждане на екологични хранителни продукти и цветя.
Металогравьорски услуги, топъл печат.
Производство и търговия на спортни облекла - екипи, якета, грейки, тениски и бермуди.
Продажба на мебели за северозападна България.
Внос и продажба на спортна оптика Бушнел, Конус, бинокли, астрономически телескопи, далекогледи, оптически прицели, далекомери, високомери, барометри, бързомерци, компаси, въздушно оръжие, ловно оръжие, ловни обувки, прожектори, фенери, ловни и сгъваеми ножове, лъкове стрели и арбалети.
Търговия с книжарски стоки, играчки, компютърни игри, пъзели, учебници.
Обединение на два медицински центъра, три лицензирани служби по трудова медицина (СТМ), лаборатория за измерване на факторите на работната среда (ФРС) и ел. измервания (акредитация по БСА). Обслужване от СТМ, консултации по ЗБУТ на територията на цялата страна. Представителни офиси в София, Бургас и Перник, работни офиси в девет града. Централен офис - София, ул. Чехов 12; Медицински център - София, кв. Дианабад, бл. 14; Представителство и Медицински център - Перник, ул. Владайско въстание 1; Представителен офис Бургас - ул. Янко Комитов 24, Админ. сграда Тих труд, офис 23, тел. 056/ 880 924.
МЦ "Хелф Левъл" е специализиран в извършването на профилактични медицински прегледи и обслужване от служба трудова медицина на територията на цялата страна. Мобилни лекарски екипи, преносима медико-диагностична апаратура, апаратура за термовизионна диагностика, специализиран автопарк. Филиал в гр. Перник, офиси в Плевен, Варна, Бургас, Хасково, Кърджали и Лом.
Производство на широка гама бебешко, детско и юношеско бельо и трикотаж

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.