download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 49/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Внос и търговия на модни стоки - Pepe Jeans, DIESEL, Take-Two.
Изработка и монтаж на надписи от PVC фолио върху витрини, табели, автомобили. Изработка и монтаж на светещи и несветещи табели, обемни букви и алуминиеви дисплеи. Интериорен дизайн. Отпечатване на промоционални банери и трансперанти. Пълноцветен широкоформатен печат върху винил, фолио, канаваца, хартия. Печат и предпечат на етикети, визитки, бланки, дипляни. Изработка на стандартни и нестандартни подложки за мишки. Сито- и тампонен печат върху химикалки, запалки, тефтери, текстил и подаръчни комплекти. Обемни логотип стикери.
Фирмата произвежда спортно и спортно-елегантни дамски блузи, ризи, тениски и потници от качествени материи и с добро качество. В страницата може да видите онлайн каталог с продукцията на фирмата.
Основна дейност - бънджи, парашутизъм, полети с балон, парапланеризъм, делтапланеризъм, пейнтбол, реклама чрез екстремни спортове, алпинизъм, спортно катерене, оф-роуд, рафтинг, маунтин байк.
Прогрес консулт е лицензирана за България Агенция за подбор на персонал. Осигуряваме квалифициран персонал и предлагаме лоялни и добре подбрани кадри от целия спектър професии, свързани с Вашата дейност. Чрез нашия професионален подбор ние ще изберем най-подходящите за Вас хора, отговарящи напълно на Вашите изисквания във всякакъв аспект. Така Вие ще си спестите стотиците телефонни разговори и срещите с абсолютно неподходящи кандидати, които ангажират много време и усилия. Сигурни сме, че Вие напълно цените времето си и съзнавате доколко успехът на Вашата фирма зависи от правилния подбор на персонала. Доверете се на нашия професионализъм. Освен професионалния подбор наша задача е изготвянето специално за Вас на специален информационен картон за кандидата, който ще включва цялата информация за избрания от Вас човек (свързана с трудовата му автобиография), а именно предишни местоработи, отзиви на предишни работодатели, причини за напускане и много друга делова информация. Надяваме се на добро, ползотворно и дълготрайно сътрудничество.
Дистрибуция и директен внос на стоки за бита, свободното време и фитнес уреди. Внася оригинални микрофибърни кърпи и подочистачки SMART от Швеция, комплект за бързо боядисване внос от Англия и други стоки за дома и семейството.
Самостоятелна медико-диагностична лаборатория за образна диагностика с ядрено-магнитен резонанс. За Вашата точна диагноза СМДЛ Евро Булг ЕООД Стара Загора разполага с ядрено-магнитен резонанс на фирма General Electric с висока мощност на магнитното поле - 1,5 Т. МРТ /магнитно-резонансния томограф/ е безвреден и неинвазивен метод за прецизна диагностика на: - заболявания на нервната система; - заболявания на мускуло-скелетна система; - заболявания на малък таз; - млечни жлези. Лабораторията работи по договор с НЗОК и на свободен прием. Адрес: Стара Загора, Военна болница - ул. Кенали 4
ЕТ Стелла - изработка на спортни мрежи. За футбол, хандбал, волейбол, тенис на корт, баскетбол. Сакове за топки. Предпазни мрежи за спортни зали, ски-писти и др. Хамаци. Нестандартни мрежи. Материали - по избор на клиента.
Дрехи втора употреба от Германия, директен внос - склад, продажби на едро - качество и цени.
Сайт за секса и секс шоп за всички. Удобен интернет магазин с богат асортимент от секс стоки и принадлежности. Анонимност на поръчката и гарантирана доставка. Ние работим за вашето удоволствие.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.