download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 75/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Счетоводно обслужване на граждани и фирми.Годишно и месечно приключване, дневници и дискети ДДС и НОИ, трудово-правни консултации-ТРЗ, ведомост заплати, всички документи за здравно осигуряване, ДОО и др. Комплект документи за кредит.Регистрация и дерегистрация на фирми. Професионално обслужване - ниски цени
Стоматологичен кабинет - д-р Катя и Любомир Доневи.
Проучване, проектиране и изграждане на плувни басейни и СПА центрове, парни бани, сауни, химикали за обработка на водата.
АСОЦИАЦИЯ "ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КОНТАКТИ И ИНФОРМАЦИЯ" е фирма която: - Подпомага установяването и осъществяването на делови контакти между бизнес партньорите от страната и извън нея; - Съчетава електронната презентация на информация с действаща структура в страна и чужбина; - Създава среда, която да сведе рисковете от нелоялен и непочтен бизнес; - Предлага информация от първоизточника; - Създава и осигурява подходяща база данни с оглед повишаване ефективността на бизнеса; - Предлага квалифицирано съдействие и услуги, при осъществяването на деловите контакти; - Ускорява и облекчава процесите на търсене и предлагане на: СТОКИ,УСЛУГИ,СПЕЦИАЛИСТИ,ИНВЕСТИЦИИ,СЪДРУЖИЯ,ПАРТНЬОРСТВА,ИМОТИ - За своите клиенти извършваме следното: ИЗГРАЖДАМЕ И ВНЕДРЯВАМЕ РАБОТЕЩИ СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО, СЪГЛАСНО ISO 9001-2000; ИЗРАБОТВАМЕ И ВНЕДРЯВАМЕ НАССР /Системи за оценка на риска и управление на критичните точки за безопасност (Hazard Analysis and Critical Control Point – НАССР system); ИЗРАБОТВАМЕ ТЕХНИЧЕСКА ДОКУМЕНТАЦИЯ И ФИРМЕНИ СТАНДАРТИ; ИЗГОТВЯМЕ ПРОЕКТНИ РЕШЕНИЯ ПО ПРОГРАМА САПАРД; ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ И ПРИРОДООПАЗВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ; ПРОУЧВАМЕ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ ПО МЕСТА; ОРГАНИЗИРАМЕ НОВИ И РАЗШИРЯВАМЕ СТАРИ КЛИЕНТСКИ И ДИСТРИБУТОРСКИ МРЕЖИ; ОРГАНИЗИРАМЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ; ОРГАНИЗИРАМЕ РЕКЛАМНИ КАМПАНИЯ В РЕГИОНАЛНИ СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ; ОСИГУРЯВАМЕ ТЕМАТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА СТОКИ И УСЛУГИ; ОСИГУРЯВАМЕ ТЕМАТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ НА СТОКИ И УСЛУГИ;
Фирмата е специализирана в търговия с материали за ВиК и отоплителни инсталации, както и с изграждането им. Извършва доставка на материали до обекта на клиента. Работно време - 7 дни в седмицата.
Комплексно обслужване на клиенти в областта на открито разработване на минни обекти и кариери и извършване на контролирани взривявания приложими в областта на гражданската употреба на взривни вещества - в строителството, разрушаване на сгради и съоръжения, раздробяване на скали, прокарване пътища и др.
Ключар аварийна ключарска помощ, 24 часа, без почивен ден. Отключване на автомобили, каси, битови и касови брави. Изработка на секретни, битови, касови и авто ключове (ЧИП).
Основната насока в дейността на дружеството е свързана с внос, продажба, монтаж и поддръжка на сателитно оборудване, изграждане на цифрови сателитни и кабелни телевизионни системи.
Оферти за продажба на недвижими имоти в България. Богат каталог от къщи, апартаменти, парцели, земеделски имоти и други. Ежедневно публикуване на обяви.
Oфициален вносител и дистрибутор за България на канадската фармацевтична компания WN Pharmaceuticals Ltd. Хранителни добавки на webber naturals™ - билкови продукти, мултивитамини, хондроитин, глюкозамин, гинко билоба и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.