download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 77/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Агенция за запознанства-Различни хора на различни възрасти,с различни интереси търсят своята половинка.Един от тях може да е твоят най-добър приятел,един от тях може да е твоят спътник в живота.
Внос, износ и търговия на едро на детски играчки и канцеларски материали.
Фирмата е собственик на завода за порцелан "Китка" гр. Нови Пазар. Основен предмет на дейност: Производство и Търговия на порцеланови изделия за бита, хотели, ресторанти и заведения.
"БУЛЕТ" ООД Предлага разпространение на рекламни материали и разлепване на плакати в София и страната.
Интернет магазин за маркови спортни стоки и оборудване: ски, ски обувки, автомати, сноуборд, туристически обувки, екипировка, маратонки, аксесоари, тенис на корт, ракети, раници, чанти, сакове, часовници - представителство на марките: Salomon, Briko, Prince, Diel, Puma, Nike, Head, Tyrolia, Swatch.
Комплексно обслужване в областта на безопасност на труда. Сключване на договор със служба по трудова медицина. Организиране на профилактични медицински прегледи. Организиране измерванията на фактори на работната среда и електробезопасност. Провеждане на инструктаж на работниците и служителите по безопасност, хигиена на труда и противопожарна охрана, както и подготвяне на необходимите документи, съгласно Наредба №3 от 14.05.1996г. Подготовка на документи по Наредба № I-209 от 22 ноември 2004г. за правилата и нормите за пожарна и аварийна безопасност на обектите в експлоатация. Изработване на инструкции за безопасна работа с различни съоръжения и уреди. Изработване на длъжностни характеристики.
Магазин Red Rock предлага богат избор на дрехи, трекинг обувки, екипировка и аксесоари на български и чужди производители за всички спортове, който се практикуват на открито: алпинизъм, скално катерене, водни спортове, ски алпинизъм и др. Red Rock е производител на висококачествени якета с дишаща мембрана и лепени шевове, полари, уиндстопери, поларени панталони, еластични клинове за скално катерене, тениски, гети и още много други принадлежности за спортове на открито. При нас ще намерите раници Tashev, Deuter, Mammut, пухени чували Milo, палатки, очила Julbo, ски, автомати, колани и вакси за ски туризъм и алпинизъм Silvreta, водолазна екипировка и неопрени Acuallung, алпийски инвентар на фирмите Simond, Camp, Petzl, Beal, Salewa, Mammut. още и още посетете нашият сайт и електронен магазин:www.redrockbg.com
Най-големият български здравен портал. Богата информация за болести, здраве и медицина от признати автори. Включва всички сфери на грижата за здравето.
Строителство, недвижими имоти.
Консултант по бизнес, обучение на възрастни, обучение на нови кадри. Курсове по: управление на времето, бизнес комуникация, ефективни екипи, маркетинг. Изготвяне на длъжностни характеристики, организационно и управленско структуриране, оптимизиране на управлението, надеждни решения в управлението на фирмата, проектиране на съобщителна и телекомуникационна техника.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.