download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 81/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Конгрес ИНЖЕНЕРИНГ е водеща компания в областта на oтдаване под наем, продажба и монтаж на пълна гама професионални уреди и устройства, свързани с провеждането на конгреси и конферентни прояви, форуми и семинари, дискусионни и кръгли маси, аудио - видео презентации, годишни събрания, бизнес срещи и обучения, фирмени и коледни тържества, церемонии по официални откривания и връчване на награди, коктейли, партита, ревюта и много други.
Авточасти за европейски и японски автомобили. Сервиз.
Лаборатория за изпитване на диелектрични средства; измерване на контур фаза 0; заземление; гръмоотводни защити и др.
Посредничество при продажба и покупка на недвижими имоти. Рекламна дейност и промотиране в интернет. Изработка и поддръжка на фирмени и персонални уеб сайтове.
Търговия със спирателна арматура за ниско и високо налягане, набивки, сферични кранове, въздушни винтили тефлонирани кранове и др. за топло-, водо- и газоснабдяването, химическата, хранително-вкусовата промишленост и др.
ИММОБАН БЪЛГАРИЯ – агенция за недвижими имоти. Дава под наем, продава, ново строителство, апартаменти, сгради, парцели, сделки и управление на имоти, жилища.
Погребална дейност. Каменоделски услуги.
JR-RENTACAR предлага коли под наем от всички класове. Джипове, бусове и лимузини под наем за страната и чужбина. Трансфери от и до всички Аерогари и точки на България и Европа.
Склад на едро за дрехи втора употреба. Дрехите са внос от Швейцария и са придружени с необходимите сертификати. Стоката е прецизно сортирана на артикули.
Вендинг Партнерс ЕООД е създадена през 2003г. Дейността на фирмата е насочена към продажба и сервиз на нови и рециклирани вендинг автомати. Вендинг Партнерс осигурява за своите клиенти: * Доставка и монтаж до всяка точка в страната; * Гаранционен и извънгаранционен сервиз и обучение; * Разсрочено плащане; * Доставка на продукти и консумативи. * Сервизи и техническа поддръжка в София, Пловдив, Бургас и Ловеч;

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.