download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 97/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Вила LIFE, с. Керени се намира на 3 км от гр.Трявна. Живописни гледки към Бузлуджа, Шипка и Ботев връх, автентична старинна атмосфера и чист въздух. За Вашето удобсво вила LIFE предлага 4 стаи с 4 двойни и 4 единични легла, общо 12 човека, кухня и дневен тракт с камина, 2 модерни бани, лятна градина с райграс, с пещ и барбекю, вътрешен паркинг за 4 коли.
Изграждане и поддръжка на хладилни съоръжения, отопление, вентилация, климатизация.
Зъболекарски кабинет.
Хотелът е разположен на площ 5000 кв.м. и се намира в курортната част на гр. Царево. Изграден е в средновековен стил - камък и дърво. Предлага изискан ресторант с тераса и ВИП зала за индивидуални празненства.
Системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни системи: - проектиране; - изграждане; - инсталиране; - поддръжка и сервиз; - гаранционно и следгаранционно обслужване; - абонамент; Техническа поддръжка и на вече изградени системи.
Счетоводна къща в София. Комплексно счетоводно обслужване. Регистрация на фирми.
Insecta Bulgaria e създадена, за да защитава вас, вашето семейство и вашия бизнес от хлебарки и други вредители. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на Insecta Bulgaria се извършва под контрола на РИОКОЗ.
Представяне на Школа Вита Варна - индивидуален подход и грижа към всяко дете, развитие на въображението и фантазията, стимулиране на творческата изява у децата, драматизация на приказки, физически упражнения за изработване и укрепване на изправена позиция на тялото, изработване правилен ритъм на дишане. Танци и песни, игри с възпитателна функция. Школа Вита е място за среща на различни култури и философски течения за обединяване на усилията в обща работа за духовно развитие на различните поколения.
- Изделия от плексиглас, - Външна и фасадна реклама, - Архитектурни алуминиеви конструкции, - Изложбени и рекламни конструкции, - Светлинна и печатна реклама, - Облепяне на фасади и автомобили във фолио.
PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи. Верига магазини в София, Варна, Плевен, Благоевград, Разлог и онлайн магазин с най-доброто от фототехниката и видеотехниката на едно място. Цифрови фотоапарати, камери, обективи, студийно осветление, аксесоари, лаптопи, iPod, диктофони на отлични цени.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.