download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 99/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Продажба на самолетни билети - цял свят, хотели - цял свят, посещения на изложения в Русия, визи за Русия и Китай, екскурзии, застраховки.
Агенция "Рутина" извършва устни и писмени преводи от и на следните езици: Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски, Гръцки, Сръбски, Хърватски, Македонски, Португалски, Унгарски, Чешки, Полски, Украински, Румънски, Турски, Молдовски, Словенски, Словашки, Албански, Холандски, Арменски, Норвежки, Шведски, Датски, Иврит, Арабски, Нидерландски (Фламандски), Естонски, Персийски, Хинди, Китайски, Японски. Легализация на документи, уеб и графичен дизайн.
РИТБУЛ ЕООД е търговска фирма, основана през 2001 година и е оторизиран за българския пазар вносител на продуктите на немските компании EPLAN, LAMPERTZ, HARTING, ALFRA и KNIPEX . Фирмата поддържа добри контакти и с други производители от Германия.
Специализиран дентален кабинет по ортодонтия.
Фирмата се занимава с производство и продажба на спално бельо.
Абонаментни счетоводни услуги, изчисляване на заплати и изготвяне на платежни нареждания, месечно и годишно изготвяне и подаване на декларации в НАП. Статистика, консултации и одит.
Производство и продажба на пердета, завеси, покривки за маси и покривала за легла, възглавници, олекотени завивки и спално бельо, дамаски, кувертюри, възглавници за шезлонг и столове, карета и хангали, изработва бродерии, прошивки и много други текстилни изделия. Предлага хавлии, халати и комплекти за баня, които могат да бъдат бродирани с фирмените знаци. Причини да сте наш клиент: • Никога няма да Ви предложим стока с недоказан произход и съмнително качество. Често срещано явление на пазара е нискокачествени и далеч не безвредни материи, да се предлагат за продукт с високо качество. • Всички материи са екологично чисти и безвредни. • Поръчката ще бъде произведена и доставена навреме в обявените срокове. • Размерите на изделията можем да приготвим по Ваше изискване и предпочитания. • Специални цени и условия за постоянни клиенти. • Отстъпки.
Внос и търговия на едро с барови и ресторантски консумативи и оборудване, изделия за еднократна употреба - клечки за шишчета, аксесоари за коктейли и мелби, сламки и др.
Официален представител на норвежките текстилни вериги за сняг AutoSock.
Електронен магазин за продажба на пчелен мед и пчелни продукти.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.