download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 302/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство и търговия на ветеринарни медикаменти, отрови за мишки, биоцидни препарати и храни за домашни любимци.
4SHOP проектира и произвежда комплексно търговско обзавеждане - рафтове, щандове, витрини и други по каталог и по поръчка. Изпълнява индивидуално проектиране за всеки търговски обект - от снемане на размерите до монтажа. Специална програма за малки магазини.
Производство на естествена кожа и кожени изделия. Фирмата е една от най-големите частни фирми в Република България в бранша и разполага със собствено предприятие за преработка на суровите кожи както и предприятие за конфекция на същата . При преработката от сурова кожа до напа за облекло използваме материали от най-големите и реномирани фирми в Европа, като BASF, CATCH, HENKEL, STAHE и CIBA-GEGY. Всички други спомагателни материали при конфекционирането – хастар, ципове, конци и др. Са от наши реномирани производители: “ОРБЕЛ”, “БЪЛГАРИЯ”, “ФИЛТЕКС”. Кожените дрехи и аксесоарите към тях се изработват от телешки бокс, ярешка или овча напа /кожа/, като се използват най-съвременните професионални шевни машини – среден клас на “ JUKI ”, “GARUDAN” и “Sun Star”.
Производство на трикотажни изделия - тишърти, суетшърти, голфове, бермуди. Производство на трикотажни платове. Ситопечат върху текстилни и трикотажни изделия.
Доставка на минерални води "ХИСАР" и "ГОРНА БАНЯ", безалкохолни напитки и вино на територията на гр. София и региона.
Вносител на промишлена спирателна и регулираща арматура,колена,фланци,тройници,намалители,Бътерфлай клапи,нераждаеми сферични кранове и др.
4WINE предлага специализирано търговско обзавеждане за вино и алкохол за магазини, супермаркети и хипермаркети; модули за вино за енотеки, винарни и изби; стелажи, рекламни щендери; ресторантьорски колички, кутии за вино, луксозни бизнес подаръци.
Фирмата извършва внос и износ на дрехи (кроене, шиене, гладене и опаковка). 50 души персонал, 40 шивача. Извършване на експресни поръчки за бутици. Шиене на ишлеме, трико, конфекция.
Автоматизирани компютърни системи за разработване на модели и разкрояването им по оптимални схеми на разполагане, както и в роботизираното кроене на райе и каре. Програма Консулт е основана на 05.09.1989 г. и е утвърден лидер в България и Източна Европа със своите CAD/CAM системи Consult X за конструиране, размножаване и разкрояване на облекла в конфекцията и трикотажа. Партньор е на водещи фирми в бранша - FK Group и Algotex - Италия, Ioline и Numonics - САЩ, ETON Sistems - Швеция.
Производство на уплътнители от PVC за дьрвена дограма. Маркучи, шлаухи и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.