download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 305/318 (3172 фирми общо)следваща >>
ЕЪР ЛИНКС ООД предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти следните услуги в областта на международният транспорт и спедиция: ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ: - международен въздушен превоз от/до България на входящи и изходящи товари при доставки врата - врата, летище - летище, врата - летище; - деконсолидация / консолидация; - проследяване статуса на пратките и информационното им осигуряване; - комбиниран транспорт въздух - земя, RFS до/от основни европейски центрове. МОРСКИ ТРАНСПОРТ: - международен контейнерен превоз на цели контейнери FCL от/до България; - регулярен групажен контейнерен сервиз LCL от Далечния Изток до България; - обработка на контейнерни товари: изтегляне, доставка и митническо обслужване в пристанищата на Варна, Бургас и Солун; - манифестиране и разтоварване на контейнери в склад под митнически контрол. СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ: - автомобилен групаж от/до Германия, Австрия, Франция, Италия, Гърция, Турция и Румъния; - организиране на комплектни товари от/до Европа. ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ: - транспортиране на карго пратки: под митнически контрол; опасни товари ADR; чупливи стоки. Доставки от врата до врата от/до всяка точка на България. МИТНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ: - митническо представителство; - издаване на Т-документи; - обезпечаване на транзитни операции. - консултации по външнотърговски режими.
„СИТОПРИНТ” - винаги на склад и продажба на: Пластизолни мастила ”COLOREX”; трансферен полиестерен ФЛОК на листи (26 цвята с различни височини на влакното); ГЛИТЕРИ (едноцветни, холограмни и тип „Rainbow”, различни големини); PVC ПЕРЛИ (хайвер); СИЛИКОНОВИ ХАРТИИ за студено отлепяне; специално ТЕКСТИЛНО ФОЛИО за топъл печат (над 20 цвята) и други.
Фирма МИШЕЛ 71 се занимава с производството и продажбата на спално бельо, олекотени завивки, възглавници, кувертюри и холови гарнитури. Лидер е в обзавеждането на хотели, ресторанти и детски градини. Предлага високо европейско качество на продуктите.
CHAR ET произвежда висококачествена дамска конфекция за съвременната независима, модерна и активна жена. Облеклата се характеризират с усещането за комфорт, елегантност, класика.
Групата по лазерно рязане и лазерно маркиране към Техническия университет -София извършва и услуги на външни клиенти като прецизно изрязване на детайли по контур на клиента от черни и неръждаеми материали и плексиглас.
Автоматизирани системи в шивашкото производство. ConsultX 2006 Компюрна технология за градиране на кройки и изготвяне на маркери на настили. Роботи за рязане в шивашкото производство.
Видеонаблюдение, системи за сигурност, пожароизвестяване и пожарогасене, СОД, контрол на достъпа, проектиране, доставка, монтаж, инженеринг. Вносител на цялата гама техника. Търговия на едро и дребно.
Автоматизирани компютърни CAD/CAM системи CONSULT X за конструиране и разработване на модели, оптимизация на маркери и изчертаването им, както и в роботизираното кроене на райе и каре.
Oсновната дейност на фирмата е производство на осветителни тела за бита,хотели, ресторанти, църкви, офиси и др. Изделията се произвеждат от месинг, дърво, алуминий и др. метали. Използва се и ПВЦ покритие в различни цветове. За количества се изработват и осветителни тела / полилеи, аплици, лампиони, настолни лампи/ по проект или модел на клиента. Фирмата работи само с клиенти на едро. Очакваме ви!
Производство на дамска конфекция

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.