download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 308/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Лазерно рязане и гравиране на метали и неметали. Непрекъснат и импулсен режим на работа на лазерната система. Консултации. Изработване, ремонт и модернизации на СО2 лазери и системи. Изработване и доставяне на части и модули за лазерни системи (захранващи високоволтови блокове, охладители, оптика, задвижвания и др.).
Производство на полиетиленово фолио, термосвиваемо фолио, полиетиленови торби, пликове, чували за смет. Предлагаме и 6 цветен флексопечат.
Дизайн и производство на булчински, официални и ежедневни дамски облекла, мъжки официални облекла, детски облекла. Дизайн и изработка на ученически униформи, облекла за служители на фирми, обслужване на хотели.
Производство на аеропласт/bubble film/ и фолио от разпенен полиетилен-пенополиетилен. Внос на полимери
Производство на електроинсталационни изделия- разклонители, пласмасови детайли и метални изделия.
* Производство на ДУШ КАБИНИ, ДУШ ПАРАВАНИ и СТАТИЧНИ ПРЕГРАДИ по индивидуален размер на клиента. ВСЯКАКВИ РАЗЕМРИ без ограничение. Голямо разнообразие на модели. Изработват се от кристално стъкло, Матирано и цветно стъкло, орнаментни стъкла, акрил и др. * Изработка на Водоустойчиви МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ от PVC по индивидуален проект на клиента, съобразно неговите размери, нужди и желания. Цвят по избор. Изработваме всякакви модели и размери. Конфигурация на мебел от ПВЦ с плот от стъкло, с плот от високотехнологичен камък и други. Конфигурация на мебел ПВЦ с вратички от стъкло, врати от стъкло и алуминиев профил, врати от стъкло и ПВЦ и други комбинации.* * Стъклени плотове по размер. Предлагат се в цвят. Възможност за поставяне на мивка над плот и други обработки. * Теракота, Фаянс, Гранитогрес на български, испански, чешки, полски и др. производители. Голямо разнообразие. * Стъклокерамични плочки. * Смесители * Аксесоари. * Санитарен фаянс - моноблокове, мивки, конзоли и други. *Дизайнерски огледала. Различни форми и размери. С осветление и без. Различни видове обработка. * Кристални плочки за баня и кухня от чешко стъкло /BOHEMIAN glass/ в над 20 цвята, предлагат се и в преливащи цветове, Орнаментни плочки, Мозайка, Подови и Фасадни плочки на “Live Tile®”, Чехия. * Вани, Хидромасажни вани и хидромасажни панели. Предлагат се и цветни Вани - Всякакви цветове. *Стъклени полици. Стъклени плотове. Всякакви форми и размери. Предлагат се в цвят. *Високотехнологични ПЛОТОВЕ за КУХНЯ и Баня, цветни, многофункционални ползват се и за бар плотове, подпрозоречни первази, камини, за заведения , хотели и други/, водоустойчиви, удароустойчиви, термоустойчиви, устойчиви на гъбички, здрави, красиви, с гладка повърхност, създадени по технология на COMPAC MARMOL & QUARTZ.
Със своя капацитет от 10 300 палетни места, стриктно спазване на най-високите санитарни изисквания и лиценз за търговия с Европейския Съюз, Хладилна База ЕУРОФРИО е най-добрата складовата база в България за съхранение на стоки при температурен режим. Многофункционална и ефикасна инфорцмационна система, работеща в реално време, чрез която нашите клиенти могат да получават необходимата им информация.
Интернет магазин за детски играчки, обувки, дрехи, подаръци с доставка в цялата страна.
Ние предлагаме: - направата на тапети по поръчка; - богат каталог от тапетни десени за цялостно жилищно обзавеждане; - изработва проекти за цялостна декорация на витрини и магазини;
Производство и продажба на спално бельо,олекотени юргани,кувертюри,холови гарнитури,покривки за маса,хавлии и хавлиени изделия,всичко за вашия хотел.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.