download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 317/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Фирма Орион 94 се занимава с изработването на полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио и др.. Произвеждаме рекламни торбички с печат и различна големина за Вашия бизнес. Можете да разчитате на качество и бързина на изработката, както и доставка. Разполагаме с верига от фирмени магазини и складови борси на територията на гр. Варна и Русе.
Фирма "Трипинг" ЕООД е създадена през 2002 г. със седалище в гр. София. Основната дейност на компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни марки. Днес ние сме наистина горди с портфолиото на компанията ни, както и че сме представители на някои от най - значимите световни фирми, лидери в своите браншове. Имаме привилегията да сме официален представител на: 1. Caffe Vergnano - най - старата италианска и една от най - значимите компании в световната кафе индустрия; 2. Newby of London - абсолютният лидер в производството на първокласни гурме чайове; 3. Elektra SRL- италианският производител за който се приема, че създава „Ролс Ройса на кафемашините”; 4. Grimac - най - големият италиански производител на резервни части за кафемашини и производител на висококачествени кафе - машини; 5. Metallurgica Motta - високо - технологичният италиански производител на дизайнерски бар - аксесоари и такива за дома. Марката стана изключително популярна като „Изборът на Световните бариста шампиони”. 6. Ilsa - италианската компания, произвеждаща най - висококачествените и стилни кафеварки, барово оборудване и стоки за бита. 7. Puly Caff - италианския производител на най - висококачествените почистващи препарати за кафемашини, кафеварки и кафе оборудване. 8. Sambazon INC - американската компания глобален лидер в производството на органичен сертифициран Акай и Акай бери продукти (сокове, енергийни напитки, хранителни добавки).
Technologic Ltd предлага решениe за поддръжката и съхранението на вашите обувки. Ние доставяме своите стоки до всички населени места на територията на България. За повече информация, допълнителни условия и уточнения, не се колебайте да ни потърсите.
ДЪРВЕН СВЯТ - всичко от дърво, производител на дървени къщи, дървени градински люлки, градинска мебел, дървени столове, маси, скрин, шкаф, мебели, мебели по поръчка, мебелен магазин, италиански мебели, офис мебели, мебели за кухни, спални, за дома, за офиса, за хотели, за заведения, дизайн.
СТС Електроникс ООД започва дейността си през 1990 г. и е един от водещите производители на датчици и електронни устройства, предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията.
Производство на обувки.
Фирма ПКИ "Царевец" произвежда книжен канап от натронова хартия /различни размери/, меки архивни папки с машинка, твърди архивни папки "Дело и "Архивна" с връзки. Изпълнява поръчки за папки с печат и размер по желание на клиента. Изработва хартиени пликове с различно лого и печат, както и без печат. Пликовете са с приложение в хранително - вкусовата промишленост и в аптеките. Извършва книговезки и печатарски услуги, мека и твърда подвързия. Като фирма с дългогодишни позиции на пазара, ПКИ "Царевец" се утвърди като една от водещите в своята област, известна с лоялност към своите клиенти и бързо изпълнение на поръчките.
Sogal Furniture е представителен магазин на фирма “НЕГОВА” ЕООД за френските системи за плъзгащи се врати от SOGAL - един от лидерите на европейския пазар в тази област.
Скъпи клиенти, гости и приятели, добре дошли в ”НОВА Кетъринг! Ползвайте услугите ни за организиране на семейни, лични и корпоративни празници, коктейли и партита. Предоставяме коктейлни бар маси под наем, бирфест пейки, кръгли маси за гостите Ви, стилни столове, различни цветове сатинирани покривки и калъфи, сцени, щендери, чадъри и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, чинии, инокс шампаниери под наем, топлинни системи бен мари и друго кетъринг оборудване, необходимо за успешното Ви събитие. Нашите авангардни кулинари изготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много разкошни хапки, бюфети, ястия и други храни. Осигуряваме аниматори, бар статуи, водещи, ди джеи, карвинг услуги с демонстрация на място. "НОВА Кетъринг" Ви пожелава прекрасен празник!
Фирма Coffeegroup извършва продажба и доставка на кафе на зърна, кафе капсули La Bomba, Lavazza.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.