download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 42/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Доставка и асемблиране на компютърни системи, периферни устройства (дънни платки, видеокарти и др.) и софтуер; изграждане на локални мрежи и сервиз на компютърна техника. Дилър на Novell, Microsoft, 3 Com, APC, AMP, Compaq. Представител на ЕДИС СД - счетоводни и складови продукти.
Производство на средства за автоматизация: програмируеми контролери, таймери, броячи, многоканални регулатори, дозатори. Инженерингови услуги.
Международен транспорт с автовози.
Търговия и монтаж на автоматика за врати и елементи от ковано желязо.
Изключителен представител на фирма CASE за България - строителни и селскостопански машини CASE, резервни части за тях и сервизно обслужване. Предлага също филтри Donaldson и прикачен инвентар Kverneland.
Продажба на обла и фасонирана строителна дървесина от бял бор, смърч, ела, бук, топола и др., както и на дърва за огрев в неограничено количество. Извършване на всякъкъв вид лесокултурни мероприятия /почвоподготовка, залесяване, отглеждане на млади насаждения, осветления и др./ Трасиране и направа на горски пътища, просеки за ел.проводи и др.
Издава списание "Домът днес и утре" - за обзавеждане, строителство, ремонт и всичко за дома. Изработва книги, рекламни и печатни материали.
Производство на модна дамска и младежка конфекция.
Производство на нови и рециклирани касети за принтери - матрични, мастилени, лазерни.
Международен и вътрешен транспорт и спедиция. Автомонтьорски, автотенекеджийски и автобояджийски услуги. Годишен технически преглед. Газостанция. Бензиностанция. Търговия с петролни продукти.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.