download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 56/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Преработка на полимери и производство на изделия от пластмаси. Основни преработвани полимери са полиетилен, полипропилен, полистирен и пенополистирен. Развиваните технологии се базират на екструзия, термоформоване, инжекционно формоване, експандиране на полистирен, конфекциониране. Разнообразна производствена програма, която включва над 200 вида изделия от пластмаси, предназначени както за промишлеността така и за бита. Основните групи изделия са: термоформовани опаковки за еднократна употреба; полиетиленови фолиа с общо и специално предназначение; конфекционирани фолийни изделия за опаковъчната промишленост, бита и търговията; транспортни каси за плодове, зеленчуци, кисело мляко, тестени изделия, риба, бира и др.; чаши за кафе и сок - 200 и 250 ml, опаковки за маргарин, кофички за кисело мляко - 450 и 500 ml; шприцови изделия за бита, градинска мебел; херметизирани опаковки за бои, латекси. лепила и др.; блокове листи и изолационни шалета от експандиран полистирен; водозащитни костюми, помпи и вентили за агресивни течности и др.
Извършва корекции на: носа, ушите, устните, подмладяване на лицето, увеличаване на бюста и премахване на мазнини за подобряване контурите на тялото. Използва специални лазери за премахване на нежелано окосмяване, черни и червени петна и подмладяване.
Фабрика за мебели и дограма - проектиране и разработване на интериорни решения за офиси, банки, магазини, хотели, жилища; производство, доставка, монтаж и сервиз на мебели, дограма и интериорни врати.
Конструиране, производство и монтаж на фиброоптични, светодиодни и други ново технологични продукти за ефектно осветление. Внос и търговия на едро и дребно с: оптични влакна, кабели, проектори и аксесоари за фиброоптично осветление; светодиодни и други осветителни тела, конролери и компоненти за стандартно и ефектно осветление; електролуминисцентни проводници и профили за осветяване ръбовете на стъпала; архитектурни прожектори, осветителни тела и аксесоари за осветяване на сгради, паркове, басейни и фонтани; лазери, водни екрани и софтуер.
Производство на детска, дамска и мъжка спортна конфекция.
Производство на транспортни опаковки от велпапе, книжни опаковки и книжен канап. Производство на детски, юношески и дамски облекла, спално бельо и постелен инвентар. Извършва печатарски услуги /бланки, формуляри, други/ и книговезки услуги. Разполага с База за рехабилитация в с. Вонеща Вода, общ. В. Търново - 100 легла и лиценз за извършване на рехабилитационна дейност.
Мебелно нестандартно обзавеждане на жилища, офиси, заведения. Метални услуги. Чугунени отливки.
Пластмасопреработване: Полипропиленово велпапе "велпластик" - опаковки, рекламни чанти, папки, дисплей, преградни стени; Полимерни мрежи - за опаковка на плодове и зеленчуци, за прозорци, за огради, за отглеждане на краставици и миди; Изделия за бита - саксии, кофи, легени, обзавеждане за бита; Транспортни каси - за хляб, пиво, плодове и зеленчуци; Химикалки и флумастери.
Търговия със семена за посев - Царевица и Слънчоглед, марка Pioneer, Хербициди DuPont.
Производство: на дървена дограма със стъклопакет, PVC дограма, интериорни врати и мебели, обзавеждане.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.