download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 6/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Тотех е първия и най-голям производител на тревен чим за България. Фирмата има бази за производство на тревен чим в София и Варна. Вече 10 години Тотех е официален вносител на тревни смески от CARNEAU Франция. Търгува и с тревни смески на датската фирма DLF TRIFOLIUM. Извършва проучване, проектиране и изграждане на частни дворове, спортни терени, голф игрища и др.
Решаване на технологични проблеми в ТЕЦ при рехабилитация и модернизация на действащи и при изграждане на нови електроцентрали, главно в областта на технологиите и съоръженията за предварителна обработка на въглища с тежки физически характеристики, прахоприготвянето и горивните процеси, както и извършване на технико - икономически експертизи и стратегии в енергетиката.
Инженерингова и проектантска дейност; топлоенергетически технологии и машини; експертни анализи, инженерни оценки; реконструкция и модернизация на котли, оптимизация на съществуващи и изграждане на нови системи.
Проектиране, строителство, търговия.
Доставка, монтаж, пуск и сервиз на климатична и хладилна техника, вентилация, автоматика, ел.табла и ел.елементи. Регионално търговско и сервизно бюро на TRANE за България.
Производство на високоалкохолни напитки и шоколадови изделия.
Търговия на едро и дребно с компютърни компоненти. Фирмата е официален представител и дистрибутор за България на следните производители на компютърни компоненти: ELITEGROUP - Дънни платки и преносими компютри; LUXEON - професионални колони за компютри и домашни аудио системи; PixelView - мултимедия и тунери; KingMax - памети и флаш карти, InnoVision - add-on cards, AMIGO - модеми и мрежово обурудване; Trohito - вентилатори, мишки и други.
Производство и внос на професионално кухненско оборудване: печки, скари, фритюрници; мивки, маси; витрини, бойлери; топлинно, газово, неутрално и хладилно оборудване. Извършва доставка, монтаж и сервиз.
Издател на вестниcите: INTERNET, Computer News и списанията: BYTE.bg, Web.bg и Linux. Организатор на традиционното изложение ИНТЕРНЕТ ЕКСПО. Предлага интернет услуги, изработване и хостване на WEB страници и безплатна електронна поща. Собствен портал: www.web.bg
Консултантски услуги по управление на качеството - разработка и внедряване на системи за управлене по ISO 9001, EN 46000/ISO13485, GMP, HACCP. Консултации за здравния сектор (правни анализи и пазарни проучвания). Подбор на кадри.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 317 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.