download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 60/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Официален представител на Панасоник Броудкаст за България. Предлага пълната гама от телевизионна и аудио техника, осветление и пр. за професионално оборудване на телевизия, радио, студия, кино салони, бизнес центрове и други.
Извършва ремонт и поддръжка на гаранционни и извънгаранционни електрически и електронни битови и офис уреди - телевизори, аудио и видео електроника, микровълнови, газови готварски и отоплителни печки, прахосмукачки, бяла техника - перални, миялни, сушилни машини, хладилници, фризери, климатици, малка битова техника- кафемашини, домакински миксери, роботи, сокоизтисквачки, тостери, фритюрници, ютии, безжични мобилни радио и сателитни телефони, факс апарати и телефонни централи. Предлага резервни части и компоненти на склад или ги доставя по заявка. Фирмен сервиз е на PHILIPS, LG, SAMSUNG, CANON, LIEBHERR, OCEAN, BOMPANI, ETA, GAGGIA, MASTERCOOK. Извършва продажби и монтаж на климатици.
Собствен тежкотоварен транспорт за превоз на стоки с високо обемни автомобили за Европа и Близкия Изток.
Спортен туризъм.
Изработка на печати (включително с вградени елементи за защита срещу фалшификация), визитки, бланки, фактури, формуляри, етикети, книги, брошури и други материали; предпечатна подготовка.
Издателска дейност. Издава месечното сп. Personal Computer World/България.
Производство на хартиени чували и пликове. Пълноцветни - като снимка пликове, чантички и чували за брашно, строителни смеси, дървени въглища и други. Отворени хартиени торби и пликове. Търговия в страната с хартиени пликове, чантички и чували. Чувалите могат да бъдат и с междинен слой полипропилен, екструдирана или каширана хартия.
Производство на: класически паркет - изработен от масивна дървесина - дъб и ясен и състоящ се от един детайл (елемент); сглобен паркет - изработен от масивна дървесина дъб и ясен и фабрично сглобен от отделни елементи, свързани посредством гребеновидна връзка, сглобен и залепен по челата с висококачествено лепило, фабрично шлайфан. Сглобения паркет може да бъде изработен в три варианта: детайлите са минати само през механична обработка - рендосани; детайлите са рендосани и шлайфани; детайлите са рендосани, шлайфани и лакирани с три слоя UV лак.
Външно-търговска, инженерингова, сервизна дейност в сферата на отоплението и водоснабдяването, индустрията и за битови нужди. Предлага: циркулационни помпи GRUNDFOS за отоплителни и климатични инсталации, питателни помпи; помпи за водоснабдяване и отводняване: сондажни, дренажни, за замърсени води и агресивни среди; хидрофорни системи; индустриални помпи IRON PUMPS; регулиращи вентили FRESE за отоплителни и климатични инсталации; отоплителни котли за битови нужди WINDHAGER на газ, твърдо и течно гориво.
Търговия с бояджийски материали.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.