download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 106/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Търговия с мотокари и електрокари и резервни части за тях , хидравлика и пневматика.
Производство на пластмасови опаковки, бутилки и капачки, производство на мелници за пластмаса, матрици, бластавтомати за издувни изделия.
Фирма ““BALTIC MASTER” Ltd е създадена през 1993 г. с основен предмет на дейност доставка, монтаж и обслужване на хладилни системи и оборудване, климатизация, професионално оборудване за магазини и ресторанти. Фирма “БАЛТИК МАСТЕР” ЕООД представлява интересите и предлага продукцията на редица водещи производители като : COPELAND, RATIONAL, CARRIER, LINDE, KOXKA, DETROIT, CREATIVE, ZOIN, MAWI, WANZL, CADDIE, TEGOMETALL, ELECTROLUX, ELETTROBAR, HENNY PENNY, ALBA, DESMON, COMERSA, AMB, FIMAR, BREMA, DITO SAMA, DELLORO, SANTOS, OEEM, VEMA, SMEG, KT, MADO, LA PAVONI, RANCILIO, MONDIAL ELETE, PADERNO, IFI, ILSA, BITZER, ALFA LAVAL, CARLY, CAREL, DANFOSS, DIXELL, Mc Quay, MB, MITSUBISHI и др., НАПРАВЛЕНИЯ Фирма “BALTIC MASTER” ЕООД се специализира в доставката на промишлено оборудване и резервни части към него по заявка на клиенти в следните основни направления: 1. ХЛАДИЛНИ СИСТЕМИ – хладилни камери и хранилища, хладилни агрегати и компресори, централизирани хладилни системи и др., в цялата гама по мощност . 2. СИСТЕМИ ЗА КЛИМАТИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА, ВЕНТИЛАТОРНО И ОТОПЛИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ – въздухоохлаждащи станции, чилъри от различни мощности, топлинни помпи, централни климатици, охладители, системи за съхранение на лед, хладилни кули, кондензатори, и др. 3. ОБОРУДВАНЕ ЗА ХОТЕЛИ, БАРОВЕ, КАФЕНЕТА. 4. ПРОФЕСИОНАЛНО КУХНЕНСКО ОБОРУДВАНЕ 5. ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ. 6. ИЗДЕЛИЯ ОТ НЕРЪЖДАЕМИ И ОБИКНОВЕНИ СТОМАНИ. 7. ПРОЕКТИРАНЕ И МОНТАЖ НА ЦЯЛАТА ГАМА ОТ ПРЕДЛАГАНИ ИЗДЕЛИЯ. 8. ПОДДРЪЖКА, СЕРВИЗ, ГАРАНЦИОННО И СЛЕД ГАРАНЦИОНННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ВЕЧЕ ДОСТАВЕНОТО ОБОРУДВАНЕ. 9. И ДР.
Тангра Масивхолцбеарбайтунг е търговско представителство на немската фирма Tangra GmbH Massivholzbearbeitung, чиято основна дейност е производство и търговия на продукти от масивна дървесина, както и пазарно проучване на дървесни продукти. Фирмата разполага с производствена и складова база в Централна Германия. Чрез развитие на договори за доставка, производство по лиценз и на ишлеме представителстото в България съдейства на местни производители, които биха желали да са активни на европейския пазар със свои дървесни продукти като - дъски и детайли, - заготовки за паркет, - трислойни греди за дограма, - строителни греди от цели или клинозъбносъединени ламели, - плотове от цели или клинозъбносъединени ламели, - или други продукти от масивна дървесина, вкл. и дървени къщи Представителството предлага за първи път на българския пазар аспирационни и филтърни системи, котли, брикетиращи и пелетиращи машини на немската фирма НЕСТРО ЛУФТТЕХНИК за потребление в дървообработащата и хартиена промишленост, дейности свързани с обработка на пластмаси и отпадъци.
Проектиране и изработване на управления и машини за гравиране, рязане на плоскости от PVC, дърво и цветни метали. 3D моделиране. Автоматизация на производството.
Консултации, проектиране и производство на топлинни и сушилни съоръжения, изпълняване и изготвяне на технологични проекти в ХВП, производство и доставка на UF-инсталации.
Разполагаме с широка гама метали. По желание на клиента извършваме доставки „Just In Time”- Точно на време франко негови строителни обекти, бази и складове с наш транспорт. Срока на доставка е експресен. Металите са налични. Предлагаме ви обобщена номенклатура. Очакваме вашите запитвания на основание на, които ще получите точен отговор за наличности, срок на доставка и ценова листа. ”П” профили от №10 до №36 Двойни “Т” профили от №12 до №45 L – винкели от 25/25 до 160/160 DIN профили HEA; HEB; IPE; UPN Релси Тръби безшевни от Ф25 до Ф720 Ламарини горещо валцувани от 4мм. до 50мм.СМ – S235; S275JR; S355J2G3 ;Ст3спВ 08кп ; LRA ; 09Г2С Арматурно желязо – периодичен профил от №10 до №32 Тръби черни водо-газопроводни от 1,5” до 3” Тръби профилни – ГОСТ 8639 от 15/15 до 80/40Неръждаема стомана AISI 304/3042/321/316/316L/316TI/309S/430 Поцинкована ламарина - рулони : Размери: 0,5/055/063/0,8 х 1000 Поцинкована ламарина с PVC покритие по спецификация на клиента. Размери: 0.50/0.53/0.60/0.63 Очакваме вашите запитвания!
Фирма "Добикар" ООД се занимава с търговия на търкалящи лагери, ремъци, семеринги, продуктите на LOCTITE (фирма HENKEL) и др. Добикар ООД е директен вносител на лагери и дистрибутор на LOCTITE. Фирмата предлага на своите клиенти: - лагери, лагерни кутии, ремъци и ремъчни шайби; - вериги, инструменти, уплътнения; - лични предпазни средства, ВиК части, електроди; - пневматика, полиамид и тефлон; - дискове за рязане. Офис гр. Карлово тел./ факс: 0335/91717
РОЛАНД ТРЕЙДИНГ е вносител на строителни, пътностроителни, и кариерни машини; претоварваща техника за скрап, дървен материал, хартия и др., както и на минна и специална техника. Официален дилър на ТЕРЕКС. Консумативи на склад, за всички внесени от нас машини, доставка на резервни части. Гаранционен и извънгаранционен сервиз с обслужване на място.
"ЕКО ЗОРА" ООД е регистрирано през 1996 год. Дружеството е специализирано в проектиране, производство и преустройство на Инсталации за Рафиниране на Растителни Масла (ИРРМ) и Мобилни Инсталации за Етерични Масла (МИЕМ).

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.