download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 108/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Хидравлични изделия и резервни части за кари. Богат асортимент и значителен опит в областта на машиностроенето.
Фирма НИТЕХ специализира в областта на автосервизното и гаражно оборудване. Представител е на редица европейски и американски фирми,които са с дългогодишен опит в производството на високотехнологични и иновативни продукти.Подемници (USA–Bend Pack, Италия-SPACE ), гумодемонтажни, балансмашини (USA - RANGER,Италия-SPACE ), стендове за геометрия(Италия-SPACE ), диагностична техника (Италия–Texa и Protech),заваръчна техника(Италия–HELVI), инструменти (Германия–KS Tools и Elora, Draper-Англия), специализирани инструменти (Дания–Scangrip, Англия–AST и Clarke), пневматична техника (Chinook и GAV-Италия), масларско оборудване (Tecnocolor-Италия),професионално оборудване за автомивки(Италия–PORTOTECNICA),консумативи за гуми(Германия-ALLIGATOR,HOFMANN,PREMA)и много други.
Щанцоване на метални изделия от листова ламарина. Изработване на ножични хидравлични платформи по размер на клиента. Изработване на плъзгащи врати.
ALEX EA е инженерингова компания, оперираща на пазара на асансьорите и ескалаторите. ALEX EA e официалeн и единствен представител на швейцарскитe компании BUCHER HYDRAULICS AG, DATWYLER, от 2004г. на KONE за България и е представител на един от най-големите производители на повдигателни механизми в Европа MONTANARI GIULIO & С s.r.L. , с които са комплектовани и асансьорните уредби на световноизвестни фирми като OTIS и THYSSEN. ALEX EA ООД бе одитирана и успешно издържа проведения сертификационен одит за 2003г. за издаване на сертификат по ISO 9001:2000 за проектиране, производство, доствака, монтаж и сервиз на асансьорни уредби проведен от TUV NORD CERT GMBH & CO KG.
Металика - ММ е уебсайт, който представлява бизнес и търговски център за електронна търговия с алуминиеви, PVC профили, аксесоари, стъкла, машини и всичко свързано с производството на алуминиева и PVC дограма, поликарбонат
Производство на резервни части за автобуси и камиони по каталог и индивидуални поръчки.
Вендинг автомати за топли и студени напитки, пакетирани стоки, при количества отстъпка!
Екструзионни линии с компютърно контролно управление за производство на тръби,панели и листове,фолио,профили от HDPE, LDPE, PP, PPR-C, PVC, PMMA, ABS, PS, PC и др. Шприц машини и шприц форми. Ламинационни машини,термопечатни и оцветителни машини за нанасяне на цветове и декоративни рисунки върху изделия от PVC и др.
АТАРК"ООД е специализирана в производството на теглоизмерителни системи и работи в партньорство с редица световно известни фирми като Cardinal Detecto Scale Co - САЩ, CAS Corporation - Южна Корея, Rice Lake Weighing Systems - САЩ.Също така предлагаме лабораторно оборудване и опаковъчна техника от CAS Corporation - Южна Корея, както и ресторантско оборудване от STAR Mfg. International - САЩ. Ние предлагаме: Автомобилни везни. Вагонни везни. Електронни платформени везни. Кранови везни. Лентови везни. Системи за дозиране и контрол. Автоматизиране на съществуващи бетонови възли. Везни за поосово претегляне и претегляне в движение. Везни за монорелсови пътища. Лабораторни везни от фирмите Sartorius, Ohaus, Acculab, CAS. Медицински везни. Мини везни. Търговски везни. Софтуер. Уреди за лабораторни измервания. Опаковъчни и вакуумиращи машини. Ресторантско оборудване. Месообработващи машини.
Доставка на линейни електронни плетачни машини. Сервиз и обучение.Търговия с плетени облекла.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.