download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 109/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Внос и търговия на едро с крепежни елементи и инструменти: болтове, винтове, гайки, шайби, дюбели, анкери, скоби, попнитове, текелаж, планки, свредла и накрайници. Пластмасов кофраж за грубо строителство и градински модули. Всички продукти са с гарантиран произход, сертифицирани и отговарят на европейските стандарти. Фирмата предлага пълна организация за магазинна продажба, зареждане на място, програмно осигуряване, обучение на персонала и най-конкурентни цени.
Търговия на едро и дребно със селскостопанска техника и резервни части за нея. Дава под наем складови площи ,предлага за продажба част от дворно място за развитие на складова база или разработване на бизнес план, ноу хау или стартиране на бизнес програма. Илия Вълчев-Изп.Директор
Нестандартно оборудване; 3d cnc фреза; обемна ерозия; производство на детайли с висока сложност. Гравиране върху равнинни и обемни повръхнини. Изработка на бласформи и производство на шишета и флакони от pet с обем и дизайн на клиента. Предлагаме и готови шишета и флакони с обем от 20 мл до 1000 мл.
Инженеринг, доставка, монтаж и сервиз на: транспортни ленти, ремъци и системи; аспирационно-обезпрашителни инсталации; пречиствателни съоръжения за вода; промишлена арматура; ел.кабели и апаратура; слънчеви термични и фотоволтаични (PV) системи; машини за преработка на плодове и зеленчуци; металорежещи машини; пневматика и инж. пластмаси; визуализация и автоматизация на производствени процеси и др.
СЕРВИЗ И АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА АСАНСЬОРНИ УРЕДБИ
Предмет на дейност: Търговия с хидравлични и пневматични изделия и принадлежности, сервиз и консултации: Съединители (цангови, резбови, с врязващ пръстен, холендрови), бързосменни съединители (бързи връзки)Пневмо-подготвящи групи (FRL, FR, R, F, L, ФКО, ФКР, КРП, ОП и масло за тях) Шлаухи, спирали, армиран шлаух, маркучи (PE, PA6, PA10, PA11, PA12, PTFE, PU, гума) Манометри, термометри, клапани (предпазни, редукционни, разтоварващи, обратни) Разпределители (2/2, 3/2, 5/2, 5/3, 4/2, 4/3, резбови 1/8, 1/4, 3/8, &#189;, за монтаж върху плоча, педали) Бобини, щекери, лепила, магнетвентили, пресостати и релета за налягане Цилиндри (едно- и двустранни, едно- и двойнодействащи, магнитни, мини и компактни, с направляващи) Пневматични инструменти (къртачи, шлаиф, такери, гайковерти, бормашини, гресьорки) Пистолети (за помпане на гуми за обдухване, бояджийски, за измиване, за вакуум) Хидравлични филтри и филтриращи елементи, помпи, хидравлични разпределители, щуцери Резервни части.
Енергийна ефективност. Обследване за ЕЕ на промишлени обекти. Енерго-спестяващи проекти. Инфрачервени газови излъчватели. Кондензни гърнета, регулираща арматура.
Техноваксистем ООД произвежда и внедрява вакуумни технологии и инсталации за: термично и химикотермично обработване на стоманени изделия, брейзване на диамантни и CBN инструменти, нанасяне на износоустойчиви, корозионноустойчиви, рефлективни и декоративни покрития, синтез на нови материали. Изпълняват се поръчки в представените области.
Фирмата е с над 50 години опит в производството на хидравлични маркучи за високо и ниско налягане. Произвежда и ремонтира хидравлични цилиндри, хидравлични помпи, хидромотори, хидравлични разпределители, хидравлични станци, арматура за хидравлика и др.
Продажба на нови автомобили - фолксваген и сеат, както и резервни части за тях.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.