download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 110/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Проектиране, изграждане и подръжка на железен път. Ремонт и ревизия на лека и тежка железопътна механизация /Plasser, Matisa и др./ Изработка на нови и доставка на оргинални части и консумативи Plasser, Matisa, ЕКГ и др Заваряване, възстановяване и ремонт на машини, детайли и съоръжения. Подводно техническа /водолазна/ дейност. Ремонт и заварка на всякакви детайли, части от цветни метали, чугун, хром-никелови, самозакаляващи се и други стомани и сплави. Ремонт на заваръчно оборудване. Неразрушим контрол /дефектоскопия/. Възстановяване на зъбни колела до 5 метра. Възстановяване на валове, оси и др. Нанасяне на защитни покрития – устойчиви на удър, абразивно и химическо износване.
Производство и търговия с металорежещи инструменти: диамантени шайби, заготовки от бързорежеща стомана, зенкери, зенковки, измервателни, ключове гаечни и лули, ленти отрезни, листи за механични ножовки, менгемета, метчици, ножове стругарски, патронници за бормашини, пили за дърво и за метал, пластмасови изделия от шприцформи (дюбели за топлоизолации, кутии конзолни и разклонителни), плашки, преса/преси винтова, райбери ръчни, машинни и раздвижни, свредла, центрови свредла, твърдосплавни пластини, триони и пелки, универсали, фрези, червячни фрези, дълбячни фрези, цанги, цангодържачи, комплекти, шлосерски инструменти. Търговия със стоките на DEN BRAVEN и SPARKY / Sparky-Eltos. За продукти, цени и повече информация - www.monigabrovo.data.bg!
Производство на пневматични и хидравлични компоненти-групи за подготовка на въздуха; пневматични разпределители, дросели и клапани; пневматични стандартни(ISO 6431) и нестандартни цилиндри и закрепващи елементи за тях; разработване на пневматични схеми по задание от клиента и реализацията им; хидравлични филтри-смукателни, сливни и напорни и елементи за тях; нестандартни хидравлични филтриращи елементи по документация или мостра от клиента; хидравлични цилиндри и др. Услуги-механична обработка на детайли, байцване, оксидация и поцинковане на детайли, кокилно леене на алуминиеви сплави и др. Приложимост на продуктите: машиностроене, хранително-вкусова промишленост, химическа промишленост, транспортно и строително машиностроене, аграрно машиностроене, лека промишленост и др.
Реконструкция на железен път по механизиран способ. Среден ремонт и текущо поддържане на жп път. Изкопно-насипни работи за изграждане на земно платно за нови жп линии. Механизирано полагане на нов жп път с последващи нивелации и стабилизация с DGS. Ремонт, поддръжка и ревизия на лека, тежка железопътна механизация и транспортни средства. Годишна поддръжка на жп път. Ремонт, рехабилитация и изграждане на дренажни системи, прелези и др. Пресяване и подновяване на балостова призма. Продажба и внос на жп материали. Специализиран ремонт, поддръжка и сервиз на железопътна механизация Plasser, Matisa и др. Изработка на нови и доставка на оригинални детайли и консумативи Plasser, Matisa и др. Консултантки услуги. Авариен ремонт и гаранционно обслужване в рамките на две години по цялата страна.
Производство на хляб и хлебни изделия.
Фирмата изработва парапети и ролбари от INOX, съоражения за хранително-вкусовата промишленост, аксесоари за кухни и бани от INOX. Разполага с високо квалифициран персонал, машини покриващи европеиските стандарти. Фирмата извършва заварки на всички видове метали.
Дейността на дружеството включва: - изработване на детайли /плоски, огънати и обемни / от листов материал • Плоски детайли получени чрез студена щанцовка / отрязване, изсичане, пробиване и разрязване / от метали, техните сплави и от неметални материали • Огънати и обемни детайли, получени чрез пластична деформация на материала • Огъване на профили - изготвяне на заготовки, чрез рязане на прокат, предназначени за изработване на детайли чрез коване и последваща механична обработка или директно за механична обработка - приема поръчки за работа с материал и екипировка на клиента.
Официален представител на Bartec GmbH - взривозащитено оборудване, нагревателни кабели. Официален представител на GE Bently Nevada - виброконтрол и датчици за измервания на вибрации. Официален представител на GE BHA - ръкавни и електрофилтри. Официален представител на Intertec GmbH - защитни щкафове, кабинети за КИП апаратура.
Електронни автомобилни везни • Електронни вагонни везни • Реконструкция и модернизация на автомобилни и Ж.П. везни • Електронни платформени везни •Системи за автоматизация •Електронни измервателни блокове •Тензометрични датчици
Индустриални текстилни, перални машини и оборудвания за хотели, болници, химическо чистене и обществени перални . Официален дистрибутор на TOLKAR за България.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.