download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 111/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство и търговия с прикачна транспортна техника - широка гама полуремаркета, ремаркета и надстройки с различно предназначение - бордови, цистерни, самосвални, контейнеровози, тежковози и др. специализирани изделия.
Внос и търговия на машини, съоръжения, лабораторно оборудване, везни, резервни части, строителни машини, нови и рециклирани.
Металорежещи инструменти - собствено производство на стандартни и нестандартни малки и големи серии, дистрибуция на водещи производители инструменти. Разполага с едни от най-добрите специалисти в инструменталното производство. Производство на шприц-форми и серийно производство на изделия от шрицформи: всички модели дюбели за топлоизолация, кутии конзолни и разклонителни за ел.инсталации скрит монтаж, подложки за стъклопакети, други. Утвърден дистрибутор на цялата гама изделия на SPARKY (Ловеч и Русе) - бормашини, шлайфмашини, резачки, къртачи, електрокари, мотокари, други. Утвърден дистрибутор на цялата гама изделия на DEN BRAVEN (Холандия) - силикони, полиуретанови пени, дистанционери, лепенки, спрей-бои, лепила, други.
Внос и търговия с крепежни елeменти, болтове, гайки, анкери, дюбели, винтове за дърво, самопробивни винтове - dx. Предлага цялата гама болтове и винтове по DIN, ISO, БДС - 88, 10.9, 12.9, нераждаеми - А2, А4, HV - метални конструкции.
Фирма “СЛиМ-88” ООД е специализирана във вноса, гаранционната и извънгаранционната поддръжка на широка гама от ерозийни и CNC машини: CNC обемни EDM, CNC фрезови машини, CNC стругови машини, CNC нишкови EDM машини. Ние предлагаме нови машини – внос от Европа, Япония и Тайван, а също и машини втора употреба – внос от Европа.
Производство на изделия, детайли и корпуси от метал по проект на клиента. Нестандартни метални изделия -производство. Доставка, монтаж и сглобяване на електронни компоненти и цялостно завършване на продукти. Производство на автомивки - Jet Wash системи за работа на самообслужване работещи с високо налягане. Вградени в оборудването измивни програми 3, 4 или 5 и с възможност за избор на плащаща система посредством жетони, монети, безконтктни карти. Производство на модулни бензиностанции 4 класа с различна квадратура.
Автомивки - производство. Производство на покривни конструкции за автомивки. Проектиране, доставка, инсталация и оборудване за комплекси - автомивки и бензиностанции. Продукти - прахосмукачки, системи за измиване на автомобили работещи на самообслужване, помпи за високо налягане, дозиращи системи, системи за обработка на вода, козметика за автомобили.
Внос и продажба на стоматологично оборудване - стоматолохгиен юнит, автоклав и други.
Хидравлични цилиндри за самосвали, (фронтални и централни за тристранно разтоварване) с работно налягане до 300 бара. Фирмата е представител на HS PENTA - Italia.
Производство на рез.части,възли и детайли за машини и съоръжения на CNC машини. -Лицензиран производител на елементи от спирачната система на подвижвиния ЖП състав/ ПЖПС/. -Изработка на скоби за трупи и дървени траверси

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.